OTS: Bývalé hlavy štátov sa stretávajú na pôde firmy ToJoy ako jej výkonní...

TASR, 9. augusta 2019 10:29

OTS: Bývalé hlavy štátov sa stretávajú na pôde firmy ToJoy ako jej výkonní zástupcovia pre EÚ

Peking, 9. augusta (TASR-OTS)(PRNewswire) - V čase, keď Čína oslavuje 40 rokov svojej politiky v oblasti reforiem a otvárania a naďalej vedie globálnu Iniciatívu pásu a cesty, demonštruje čínska spoločnosť ToJoy svoj pretrvávajúci záväzok vo sfére globalizácie ponúknutím priestoru pre medzinárodné talenty na vysokej úrovni. Tento rok v júli vstúpil bývalý taliansky premiér Enrico Letta a bývalý rakúsky premiér Werner Faymann do spoločnosti ToJoy a budú zastávať pozície spolupredsedov správnej rady firmy ToJoy pre západnú Európu.

E. Letta a W. Faymann sa pripojili k ďalším bývalým hlavám štátov spolupracujúcim s firmou ToJoy, medzi ktoré patrí bývalý kostarický prezident José María Figueres, bývalý srbský prezident Boris Tadić a bývalý belgický premiér Yves Leterme. Budú zohrávať dôležitú úlohu pri propagácii stratégie ToJoy v oblasti internacionalizácie. Čínska spoločnosť je najväčším obchodným akcelerátorom v krajine a vytvorila platformu ekologického zdieľania, ktorá umožnila viacerým čínskym spoločnostiam exponenciálny rast v Číne.

Vo svojej súčasnej fáze globálneho rastu spoločnosť ToJoy víta projekty globálnej kvality, ktoré sa pripoja k existujúcej platforme a využijú podobné príležitosti v Číne s konečným cieľom umožniť čínskym a globálnym projektom expandovať do celého sveta. Na privítacom ceremoniáli 25. júla pán Letta vyjadril presvedčenie, že skúsenosti spoločnosti ToJoy v oblasti zdieľania ekonomických príležitostí predstavujú budúcnosť globálneho podnikania.

Na podobnom podujatí 28. júla pán Faymann zdôraznil, že: „Potrebujeme spravodlivé ekonomiky, mier na svete a úzku spoluprácu, aby sme vyriešili problémy, ktoré sa v spoločnosti zakorenili. Cesta, na ktorú sa vydala spoločnosť ToJoy, ponúka dobré riešenia a praktické skúsenosti."

Prezident skupiny ToJoy, pán Junqing Lu, privítal oboch bývalých premiérov a uviedol: „Jedným z našich snov je prekročiť štátne hranice v rámci našich podnikateľských aktivít. Spojenie týchto dvoch osobností medzinárodnej politiky dokazuje, že spoločnosť ToJoy uvádza svoje myšlienky o cezhraničnej spolupráci a zdieľaní do praxe." Prístupy cezhraničnej spolupráce a zdieľania vyvstávajú do popredia pre čínske spoločnosti aj v rámci pretrvávajúcej Iniciatívy pásu a cesty. Jun Ge, globálny riaditeľ spoločnosti ToJoy Group, dodal: „To, o čo sa snaží spoločnosť ToJoy, je dosiahnuť konečný cieľ Iniciatívy pásu a cesty: generovať najväčší možný úžitok pre podniky a spotrebiteľov na celom svete."

Foto -https://mma.prnewswire.com/media/957574/Former_Italian_Prime_Minister_Enrico_Letta.jpg Foto - https://mma.prnewswire.com/media/957575/Mr_Lu_Junqing.jpg

Kontakt:

Lina Feng

+86-186-1094-3092

fenglina001@tojoy.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring