OTS: Burza Narkasa umožní investorom nakúpiť krypomenu v mene podľa vlastného...

TASR, 1. júla 2020 10:00

OTS: Burza Narkasa umožní investorom nakúpiť krypomenu v mene podľa vlastného výberu

Za posledných šesť mesiacov sa počet tých, ktorí investujú do kryptomeny, zvýšil o 20 percent, najmä z dôvodu nedávneho poklesu na svetových trhoch. Narkasa, nedávno spustená burza s kryptomenou so sídlom v Istanbule, dúfa, že svojim klientom čoskoro umožní vykonávať transakcie v 156 národných menách.

Istanbul 1. júla (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Globálny trh s kryptomenami má v súčasnosti hodnotu takmer 265 miliárd dolárov, pričom každý deň sa uskutočňujú transakcie v hodnote takmer 70 miliárd dolárov. Medzitým je podľa Crypto-trackera Coinmarketcap v súčasnosti na celom svete v prevádzke 314 zmenární kryptomeny. Na väčšine týchto búrz je však možné kryptomeny kúpiť iba v amerických dolároch alebo eurách.

To však neplatí pre istanbulskú burzu Narkasa, ktorá umožňuje investorom nakupovať krypto ceniny s rôznymi menami. Nová služba navyše ponúka 50-percentnú zľavu z poplatku zo všetkých transakcií uskutočnených do 90 dní od jej uvedenia na trh. ‘156 mien z celého sveta’

Vďaka špičkovým technológiám a službám dostupným v 12 jazykoch poskytuje Narkasa investorom platformu pre rýchle a bezpečné obchodovanie s kryptomenami v rôznych menách. "Spolu s dolárom a eurom podporuje Narkasa transakcie v ruských rubľoch, ukrajinských hrivnach, brazílskych realoch, kazašských tengách a tureckých lírách," uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Narkasa, Erdal Kaya.

"A plánujeme ďalšie rozširovanie našich operácií, aby sme umožnili kryptoobchod v 156 rôznych národných menách (fiat peniaze)," dodal. „Na rozdiel od väčšiny iných búrz Narkasa umožní investorom nakupovať kryptomenu z ktorejkoľvek krajiny, v ktorej sa práve nachádzajú.“

Bezpečné a spoľahlivé obchodovanie s kryptomenami

Spoločnosť Narkasa neúčtuje žiadne poplatky za nákup kryptomeny prostredníctvom svojej platformy a tiež zaručuje, že osobné údaje všetkých jej klientov sú bezpečné. Spoločnosť pravidelne hodnotená nezávislými audítorskými spoločnosťami funguje v súlade so zákonmi EÚ proti praniu špinavých peňazí/financovaniu terorizmu a zároveň dodržiava usmernenie „poznaj svojho zákazníka“.

Prostredníctvom technológie API poskytuje Narkasa platformu pre algoritmické obchodovanie s kryptomenami. To umožňuje klientom riadiť investície pomocou umelej inteligencie špecificky navrhnutej na ochranu pred náhlymi výkyvmi trhu.

Krypto mena ovláda svet

Počet krypto mien, ktoré sa v súčasnosti používajú, je 2 687, pričom bitcoin, etereum, tether a ripple predstavujú 82 percent z celkového objemu obchodu, ktorý naďalej prudko rastie. Rozširovanie výmen kryptomeny medzitým viedlo k dramatickému nárastu počtu tých, ktorí investujú do vyhľadávanej komodity.

Contacts

Narkasa Support Team

support@narkasa.com

Tulay Genc

support@b2press.com

+31 30 799 6022

Source: Narkasa

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

l

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring