Nahlásiť chybu v článku
Občas sa niekde objaví nejaká chybná informácia, preklep, či nesprávna interpretácia. Budeme radi, ak nás na túto chybu cez tento formulár upozorníte, aby sme ju mohli čo najskôr opraviť. Redakcia TASR.sk
TASR, 6. marca 2017 8:59
Bratislava 6. marca (TASR-OTS) - Učila sa od tých najlepších cukrárov na svete, aby sa s Vami na stránke www.kuchynalidla.sk mohla podeliť o svoju radosť a vášeň.
V Medzinárodnom kulinárskom inštitúte v New Yorku sa učila od najlepších z najlepších, odteraz sa o svoje umenie v Lidl Cukrárni podelí so všetkými Slovákmi. Zoznámte sa s Veronikou Bušovou, novou tvárou najnavštevovanejšieho portálu o varení a pečení na Slovensku KuchynaLidla.sk.
Bývalý šéfkuchár slávneho newyorského hotela The Plaza a vychýrenej reštaurácie Le Cirque, popredný svetový čokolatér či expert na torty, to všetko boli Veronikini učitelia. Sympatická cukrárka u všetkých absolvovala prax. A to, čo sa vo svete naučila, odovzdá spolu so svojou radosťou a vášňou z pečenia návštevníkom Kuchyne Lidla. Bude naozaj sladko, sľubuje Veronika. Pri vytváraní svojich dezertov sa inšpiruje svetovými a modernými receptúrami, každý kúsok však dotvára podľa svojej fantázie a chuti. Je presvedčená o tom, že dobrý koláčik musí byť pripravený s láskou, vášňou a úctou a jeho základom sú kvalitné suroviny.
TV Spot: https://www.youtube.com/watch?v=HQ4DMftRUq0
„Milujem sladkosti. Už odmalička som často chodila k babičke na "kuchynské práce". Sedela som na kuchynskej linke a s veľkou radosťou pomáhala pri pečení. Cukrárstvo ma napĺňa a teší ma, keď výsledok mojej práce ľuďom chutí,“ povedala profesionálna cukrárka Veronika a pokračovala: „Mám rada priamy kontakt so zákazníkom. Zaujíma ma spätná väzba na recepty, ktoré vymýšľam - chcem sa neustále posúvať vpred a učiť sa nové veci. Vďaka Lidlu sa moje recepty dostanú priamo k ľuďom. Teším sa na spoluprácu so silnou značkou, s ktorej filozofiou sa stotožňujem.“
Sympatická brunetka má pre milovníkov sladkého pripravených mnoho prekvapení: „Nebudem pripravovať iba klasické koláče a torty, ale pustíme sa spoločne aj do kreatívnejších dezertov, zmrzlín, moussov a netradičných zdobení. Určite zaradíme aj zdravé dezerty pre detičky.“
Kuchyňa Lidla vznikla na jeseň 2013, kedy sa začal súboj kulinárskych expertov Marcela Ihnačáka a Romana Paulusa, ktorý zmenil pohľad Slovákov a Čechov na varenie. Portál www.kuchynalidla.sk však nie je len o varení a pečení, jeho súčasťou sú aj ďalšie kulinárske sekcie: Priamo z pece - kde nájdete všetko o pečive, Lidl stánok - s bohatými informáciami o ovocí a zelenine, Grill & Fun - váš sprievodca grilovaním, Lidl vinotéka - so všetkým, čo potrebujete vedieť o víne. Návštevníci portálu sa už onedlho môžu tešiť na ďalšie zaujímavé novinky.
Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
her