OTS: Bittrex International rozširuje platformu na obchodovanie s digitálnymi...

TASR, 18. júna 2019 15:36

OTS: Bittrex International rozširuje platformu na obchodovanie s digitálnymi aktívami do Lichtenštajnska

Platforma umožní zjednodušené schvaľovanie tokenu, nové obchodné páry s eurom a ďalšie trhy s fiatom sa objavia už čoskoro

Vaduz, Lichtenštajnsko 18. júna (TASR-OTS)(PRNewswire) - Platforma Bittrex International oznámila, že rozšíri prevádzku svojej digitálnej obchodnej platformy pre kvalifikovaných zákazníkov do Lichtenštajnska. Platforma obsahuje zjednodušený proces schvaľovania tokenu a poskytuje možnosti obchodovania s obchodnými pármi vrátane trhov s fiatom v USD a v blízkej budúcnosti aj v eurách a ďalšie trhy s fiatom.

Bittrex International bude pôsobiť v Lichtenštajnsku v rámci navrhovaného regulačného rámca, ktorý zvažuje Lichtenštajnský parlament pod názvom Zákon o transakčných systémoch založených na dôveryhodných technológiách, známeho aj ako blockchainový zákon. Platforma Bittrex International bude udržiavať svoje vlastné lokálne prevádzky, vrátane tímu na zabezpečenie súladu s reguláciami, ktorý zabezpečí takú vysokú úroveň poznania vlastných zákazníkov a boja proti praniu špinavých peňazí, aká existuje v ostatných prevádzkach Bittrex International.

„Sme veľmi radi, že môžeme spustiť platformu Bittrex International v Lichtenštajnsku a ponúknuť našim klientom prístup k etablovanému finančnému centru v srdci Európy," povedal Bill Shihara z Bittrex International. „Je to pre nás jedinečná príležitosť priniesť vlastnú technológiu a bezpečnosť svetovej úrovne na trh s etablovanou infraštruktúrou, silnými, otvorenými regulátormi a kvalifikovanými odborníkmi v oblasti finančných služieb." „Podobne aj blockchainový zákon, ktorý prerokúva parlament, poskytne istotu spoločnostiam pôsobiacim v odvetví blockchainu. Vláda a regulačné orgány Lichtenštajnska majú veľmi proaktívny a pro-obchodný prístup, ktorého cieľom je podporiť inováciu v blockchaine, ktorá dokonale zapadá do nášho plánu a my sme im za ich prácu veľmi vďační," dodal Shihara.

Súčasní používatelia platformy Bittrex International sa môžu naďalej prihlasovať do svojich účtov v Bittrex International použitím súčasných autentifikačných údajov a noví používatelia sa môžu zaregistrovať tu: https://international.bittrex.com/account/register. Tokenové tímy, ktoré majú záujem o uvedenie na platforme Bittrex International, nájdu viac informácií o procese prihlasovania na: https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/360001425906.

O spoločnosti Bittrex International

Bittrex International prevádzkuje bezpečnú, spoľahlivú a vyspelú platformu digitálnych aktív postavenú na špičkovej obchodnej technológii Bittrex. Naším poslaním je byť hybnou silou revolúcie v oblasti blockchainu, a tak zvýšiť mieru využívania tejto inovatívnej technológie na celom svete. Táto medzinárodná obchodná platforma funguje v rámci regulačného rámca stanoveného Európskou úniou a príslušnými európskymi vládami. Viac informácií nájdete na stránke: https://International.Bittrex.com.

Kontakt: press@bittrex.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring