OTS: BitHarp uvádza novú technológiu v oblasti ťažby kryptomeny

TASR, 23. septembra 2019 9:50

Ottawa, Ontario 23. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Lyre Miner a Harp Miner, dve zariadenia na ťažbu kryptomeny, ktoré nedávno na trh uviedla platforma www.BitHarp.com (BitHarp Group Limited ), sa stávajú prelomovou technológiou na globálnom trhu s kryptomenou. Už v priebehu krátkeho času spôsobujú oba produkty revolúciu v rámci prekvitajúceho odvetvia kryptomien, vďaka veľmi rýchlej návratnosti investícií, ktorú sľubujú skúseným investorom ako aj začínajúcim nováčikom skúšajúcim šťastie v oblasti kryptomien.

Schopnosť zariadení Lyre Miner aj Harp Miner zabezpečiť rýchlu návratnosť investícií zaisťuje vysoká miera výkonu ťažby. Výkon ťažby je vlastne rýchlosť prevádzky daného zariadenia na ťažbu kryptomeny. Vysoká miera výkonu ťažby zvyšuje pravdepodobnosť nájdenia ďalšieho bloku a získania odmeny. Pre investorov je tiež veľmi podstatná informácia, že Lyre Miner a Harp Miner majú výrazne zníženú energetickú spotrebu 600 W a 2400 W.

Miera výkonu ťažby zariadení Lyre Miner a Harp Miner je uvedená nižšie.

Lyre Miner: 335 TH/s pre Bitcoin, 55 GH/s pre Litecoin, 14 GH/s pre Ethereum a 9 TH/s pre Dash

Harp Miner: 2000 TH/s pre Bitcoin 300 GH/s pre Litecoin, 75 GH/s pre Ethereum a 50 TH/s pre Dash 

Odvetvie ťažby kryptomien síce prekonalo obrovské zmeny v ostatných rokoch, napriek tomu zostáva prevažná časť produktov a služieb stále dostupná len skúseným a zdatným odborníkom na ťažbu kryptomien. BitHarp je jedna z etablovaných spoločností v odvetví, ktorá si zvolila nevyšliapanú cestu a vyvíja hardvér na ťažbu, ktorý dokážu používať aj osoby bez akýchkoľvek poznatkov a praxe.

„Veríme, že prínosy ťažby kryptomien by mali byť dostupné každému," hovorí Daniel Cox, technický riaditeľ spoločnosti BitHarp. „Toto presvedčenie nás priviedlo k tomu, že sme vytvorili dva nakonfigurované produkty, ktoré môže každý začať okamžite používať, stačí ich len zapojiť do siete."

Viac informácií o Lyre Miner a Harp Miner nájdete na: https://www.bitharp.com/

O spoločnosti BitHarp 

BitHarp je výrobca kryptomien so sídlom na Novom Zélande, ktorý ponúka najvýkonnejšie a najflexibilnejšie zariadenia na ťažbu s cieľom zjednodušiť ťažbu a sprostredkovať zisk každému investorovi.

Kontakt:

Alexa Zimine, +1-705-910-2226 / +64-988-48-279, alexa@bitharp.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring