OTS: BitHarp ponúka bezkonkurenčnú mieru výkonu ťažby

TASR, 30. septembra 2019 9:57

Toronto, 30. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Na rýchlo sa rozvíjajúcom globálnom trhu s kryptomenami sa nedávno objavili dve výnimočné zariadenia na ťažbu, Lyre Miner a Harp Miner od spoločnosti BitHarp Group Limited (www.bitharp.com). Namiesto tradičného zacielenia iba na vysoko kvalifikovaných a technologicky zdatných nadšencov, boli tieto zariadenia vyvinuté tak, aby umožnili príležitostným nadšencom, ako aj drobným baníkom zarobiť na kryptomene slušnú čiastku.

V priebehu rokov došlo k výraznému zlepšeniu v ťažbe kryptomeny. Vzhľadom na vysoko technický charakter tejto oblasti však nebol vytvorený žiadny priestor pre ľudí, ktorí nie sú technologicky dobre vybavení. BitHarp túto paradigmu zmenil vytvorením dvoch prístrojov, ktoré sú predkonfigurované pre nekomplikovanú skúsenosť s ťažbou kryptomeny a zákazník nemusí urobiť nič iné, len ich zapojiť do siete.

Za menej ako mesiac na trhu využili Lyre Miner a Harp Miner mnohí bežní používatelia bez akéhokoľvek technického vzdelania práve kvôli návratnosti investícií. Tá je možná vďaka mimoriadnej miere výkonu ťažby týchto produktov. Lyre Miner a Harp Miner sú vďaka nízkej spotrebe energie 600 W a 2400 W v súčasnosti jedným z energeticky najúčinnejších ťažobných hardvérov na trhu.

Lyre Miner a Harp Miner je možné využiť pri ťažbe mien Bitcoin, Ethereum, Litecoin a Dash, ktoré ponúkajú nasledovný výkon ťažby.

Lyre Miner: 335 TH/s pre Bitcoin, 55 GH/s pre Litecoin, 14 GH/s pre Ethereum  a 9 TH/s pre Dash

Harp Miner: 2 000 TH/s pre Bitcoin 300 GH/s pre Litecoin, 75 GH/s pre Ethereum a 50 TH/s pre Dash

Ťažobné zariadenia BitHarp sú vhodné na použitie v domácnosti, nakoľko generujú malé množstvo tepla aj hluku. Okrem toho, na rozdiel od stoviek výrobkov na trhu, Lyre Miner a Harp Miner nepotrebujú veľký priestor. BitHarp v súčasnosti ponúka akciu 3 + 1 pre oba produkty, ktorá sa uzavrie 2. októbra.

Viac informácií o zariadeniach Lyre Miner a Harp Miner nájdete na: https://www.bitharp.com/

O spoločnosti BitHarp: BitHarp je výrobca kryptomien so sídlom na Novom Zélande, ktorý ponúka najvýkonnejšie a najflexibilnejšie zariadenia na ťažbu s cieľom zjednodušiť ťažbu a sprostredkovať zisk každému investorovi.

Kontakt:

Alexa Zimine

+1 (786) 625-3224

alexa@bitharp.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring