OTS: Bitcoin Latinum, najväčšia poistená kryptomena na svete podporená...

TASR, 25. novembra 2020 15:37

Bitcoin Latinum, najväčšia poistená kryptomena na svete podporená priemyselnými titánmi, je spustená

Palo Alto, Kalifornia 25. novembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Bitcoinový fork (vidlica) novej generácie, s názvom Bitcoin Latinum, ktorá má byť schopná vykonať masívny objem transakcií, správy digitálnych aktív, kybernetického zabezpečenia a kapacity, ohlasuje svoje oficiálne predpredajné spustenie. Bitcoin Latinum pre obchodovanie, označený symbolom LTNM s celkovým počtom ponuky 888,888,888 LTNM [overiteľné LTNM]. Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005585/en/

Bitcoin Latinum (Fotografia: Business Wire)

Bitcoin Latinum je teraz v predpredaji na bitcoinlatinum.com a na burzách bude k dispozícii v roku 2021.

Bitcoin Latinum je vylepšená bitcoinová vidlica, ktorej algoritmy a infraštruktúra prekonávajú bariéry a rýchlostné limity, ktoré bránia niektorým virtuálnym menám v praktickom použití v reálnom čase. Bitcoin Latinum preniká do novej vlny krypto DeFi (decentralizované financie) vďaka úlohe, ktorú zohráva pri nezávislých digitálnych transakciách. Podľa informáciách z burzy NASDAQ celkový trh s kryptomenou súvisiaci s DeFi pred nedávnom prekročil hranicu 14 miliárd amerických dolárov, oproti 1 miliarde vo februári 2020.

Tokeny Bitcoin Latinum sú súčasťou blockchainového ekosystému prijímaného spoločnosťami v oblasti médií, hier, úložiska, cloudu a telekomunikácií. Bitcoin Latinum tokeny budú spotrebiteľovi zameniteľné v každej z týchto dodávateľských či partnerských sietí. Bitcoin Latinum navyše vylepšujú zabezpečenie práve prebiehajúcich transakcií a ochranu ťažobných uzlov založenú na technológii skenovania pamäte. Ďalej sa usiluje o zníženie nákladov na bitcoinové transakcie z dolárov na centy u reťazových transakcií a o ešte nižšie náklady na okamžité transakcie.

Spoločnosť Marsh & McLennan, ktorá sa radí medzi svetovú špičku špecializovaných poisťovacích maklérov a rizikových poradcov, bola menovaná na zabezpečenie komplexného poistného programu pre Bitcoin Latinum. Poistenie bude dohodnuté ázijským zastúpením Marsh Asia a má chrániť držiteľa kryptomeny v prípade krádeže zvonku či vnútornej tajnej dohody, potenciálne až do plnej hodnoty ich podielov. Vďaka tomuto premyslenému poisteniu sa Bitcoin Latinum stane najväčším poisteným digitálnym aktívom na svete.

Pre Bitcoin Latinum bude zásadn aj fond Draper Dragon Fund, ktorý v minulosti investoval do blockchainových spoločností Telegram, Ledger, Vechain, Ultrain, Aelf a Token Insight. "Partnerstvo so spoločnosťami Marsh, Monsoon a Bitcoin Latinum by ešte viac rozšírilo naše portfólio digitálnych aktív," vyhlásil Richard Wang, riadiaci partner fondu Dragon Digital Fund. Draper Dragon je rozšírením siete Draper Venture Network (DVN), ktorá je podporovaná miliardárom Timom Draperom, ktorý je často považovaný za jedného z najúspešnejších investorov rizikového kapitálu na svete.

Bitcoin Latinum si osvojí aj ocenené štúdio Cross Creek Media. Spoločnosť Cross Creek celosvetovo zarobila predajom lístkov viac ako 1,7 miliardy amerických dolárov. Studio Cross Creek Media, ktoré má dlhodobé vzťahy so spoločnosťami Sony Pictures Entertainment a Universal Pictures, naposledy rozšírilo svoje digitálne aktíva vo filme, televízii a duševnom vlastníctve so spoločnosťou Monsoon Blockchain & Marsh. Spoločnosť Cross Creek tiež spolufinancovala/produkovala filmy, ako je napríklad oscarová Čierna labuť a stála za filmami ako Barry Seal: Nebeský gauner, Everest a Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu. Timmy Thompson, generálny riaditeľ štúdia Cross Creek Media, uviedol: "Vzhľadom na to, že pokračujeme vo vývoji oceňovaných diel, sme z Bitcoin Latinum a jeho možnosti poistenia veľmi nadšení. Portfólio investícií našej spoločnosti do nových digitálnych technológií nás dokonale posúva k tomu, aby sme mohli využívať odvetvie digitálnych aktív v médiách a hrách. " Správcom digitálnych aktív nového tokenu Bitcoin Latinum bude hongkonská platforma Hex Trust, špička v úschove digitálnych aktív bankového sektora. Spoločnosť Hex Trust bola vybudovaná s ohľadom na banky a finančné inštitúcie a ponúka hardvérové bezpečnostné moduly od IBM a je pripojená k platobnej sieti SWIFT. Pred nedávnom sa spoločnosť spojila s milánskym svetovým lídrom SIA, ktorý každoročne spracováva viac ako 14 miliárd amerických dolárov v digitálnych platbách a viac ako 16 miliárd amerických dolárov v transakciách s inštitucionálnymi službami.

Implementácia blockchainu a kryptomeny v bankovom a finančnom sektore sa v posledných dvoch rokoch neustále zvyšuje. Spoločnosť JPMorgan Chase (2,98 bilióna AUM) nedávno sprevádzkovala digitálne menu pre veľkých technologických klientov a PayPal teraz umožní svojim takmer 350 miliónom užívateľov nakupovať a predávať hlavné kryptomeny vrátane Bitcoinu. Blockchainovú sieť si už osvojilo mnoho talianskych bánk a uvádza sa, že jej digitálna verzia pre menu jüan je testovaná Čínskou ľudovou bankou.

Trhová kapitalizácia Bitcoinu sa blíži k 200 miliardám amerických dolárov a tvorí približne 84 % trhu s kryptomenami. Bitcoin nedávno vyletel nad 18 000 amerických dolárov za token, čo svedčí o silnom trhu. Začiatkom tohto roka spoločnosť Gartner uviedla, že technológia blockchain vytvorí do roku 2025 obchodnú hodnotu v sume viac ako 176 miliárd amerických dolárov a do roku 2030 3,1 bilióna dolárov. Globálne aktíva, ktoré by mohla byť potenciálne digitalizované, sú v hodnote niekoľko biliónov dolárov.

Začlenenie Bitcoinu a kryptomeny do cezhraničného toku transakcií digitálnych aktív v USA a Ázii exponenciálne rastie. Monsoon Blockchain, ázijská blockchainová spoločnosť, využije Bitcoin Latinum v ich rozsiahlom ekosystéme a pláne digitálnych obchodov s aktívami. Spoločnosť Monsoon sa zameriava na to, aby sa stala prvou spoločnosťou, ktorá prijme vysoko zabezpečenú decentralizovanú správu aktív. Začiatkom tohto roka nadviazala spoločnosť významné partnerstva v oblasti blockchainu a digitálnych aktív s vládami, telekomunikáciami, médiami a zábavným a finančno-technickým odvetvím.

LEN PRE VZDELÁVACIE A INFORMAČNÉ ÚČELY; NEJDE O INVESTIČNÉ PORADENSTVO. Prezentované informácie o Bitcoin Latinum slúžia len na vzdelávacie a informačné účely a nemali by byť interpretované ako ponuky alebo výzvy týkajúce sa predaja cenných papierov, ani sa na ne nemožno spoliehať ako na osobné investičné rady. Bitcoin Latinum dôrazne odporúča, aby ste sa pred akýmkoľvek investičným rozhodnutím poradili s licencovaným alebo registrovaným profesionálom.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201124005585/en/

Zdroj: Bitcoin Latinum

Multimédiá

Fotografia

Bitcoin Latinum (Fotografia: Business Wire)

Kontakt:

Kai Okada

Kai.Okada@BitcoinLatinum.com

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring