OTS: BingX dokončuje správu o audite so spoločnosťou CertiK s cieľom zvýšiť ...

TASR, 23. mája 2022 7:30

OTS: BingX dokončuje správu o audite so spoločnosťou CertiK s cieľom zvýšiť bezpečnosť používateľov a aktív

Singapur 23. mája (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť BingX s hrdosťou oznamuje dokončenie svojej audítorskej správy so spoločnosťou CertiK s cieľom zaistiť bezpečnosť investorov a bezpečnosť ich digitálnych aktív.

Ako popredná svetová platforma sociálneho obchodovania považuje bezpečnosť identity a digitálnych aktív za najvyššiu prioritu. BingX sa zameriava na zvýšenie dôvery investorov.

Spoločnosť CertiK, líder v oblasti bezpečnosti blockchainu, spolupracovala a vykonávala audit niekoľko ďalších renomovaných projektov v oblasti kryptomien. Jej poslaním je vyriešiť najväčšiu prekážku masového prijatia v kryptopriestore zabezpečením spoľahlivosti projektov v tomto odvetví.

„Spoločnosť CertiK je jedným z najuznávanejších audítorov bezpečnosti v kryptosfére a sme radi, že s nimi môžeme spolupracovať na dokončení auditu s cieľom zvýšiť bezpečnosť našej platformy pre našich investorov. Chceme, aby naši používatelia mali od začiatku do konca bezproblémové skúsenosti s obchodovaním a tento audit by určite zvýšil dôveru investorov v našu platformu." – riaditeľ pre komunikáciu a partnerstvo spoločnosti BingX, Elvisco Carrington

O BingX

BingX (www.bingx.com) založená v roku 2018, je globálna platforma na obchodovanie s digitálnymi aktívami, spotmi a derivátmi, ktorá poskytuje otvorený ekosystém zameraný na používateľa s intuitívnymi funkciami sociálneho obchodovania. BingX, vytvorená na obohatenie celého odvetvia kryptomien a krypto trhov, je pre používateľov bezpečným, spoľahlivým a užívateľsky prívetivým miestom na obchodovanie so svojimi obľúbenými aktívami, ako sú BTC, ETH, USDC, ANC a STEPN.

O spoločnosti CertiK

CertiK je priekopníkom v oblasti zabezpečenia blockchainu a využíva najlepšiu technológiu umelej inteligencie vo svojej triede na ochranu a monitorovanie protokolov blockchainu a inteligentných zmlúv. Cieľom spoločnosti CertiK, ktorú v roku 2018 založili profesori z Yale University a Columbia University, je zabezpečiť svet web3. CertiK využíva špičkové inovácie od akademickej obce až po podniky, čím umožňuje bezpečné a správne škálovanie kritických aplikácií. CertiK, jedna z najrýchlejšie rastúcich a najdôveryhodnejších spoločností v oblasti zabezpečenia blockchainu, je skutočným lídrom na trhu. K dnešnému dňu spoločnosť CertiK spolupracovala s viac ako 3 200 podnikovými klientmi, zabezpečila digitálne aktíva v hodnote viac ako 310 miliárd USD a odhalila viac ako 60 000 zraniteľných miest v kóde blockchainu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1821149/BingX_Completes_Audit_Report_CertiK_Enhance_User_Asset_Security.jpg Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1690963/BingX_Logo.jpg

KONTAKT: Elvisco, +852-57006190

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring