OTS: Bernie Sanders nastupuje do prezidentskej kampaňe 2016 po stopách ...

TASR, 5. mája 2015 14:20

Bernie Sanders nastupuje do prezidentskej kampane 2016 po stopách Hillary Clintonovej

NEW YORK, 30. Apríl, 2015 (TASR-OTS) /PRNewswire/ -- Vermontský senátor Bernie Sanders oficiálne ohlásil že bude s Hillary Clintonovou, bývalou ministerkou zahraničných vecí Spojených štátov, bojovať o nomináciu Demokratickej strany na post prezidenta.

(Fotografie: http://photos.prnewswire.com/prnh/20150430/213081)

Napriek tomu, že senátor Bernie Sanders má zjavné pochybnosti o Clintonovej politických sklonoch, z jeho slov je jasné, že očakáva férový boj o nomináciu Demokratov a postup do všeobecných volieb na základe jeho prístupu k témam a problémom, ktoré sa dotýkajú bežných Američanov.

Kampaň Bet on Bernie Sanders 2016 (Stavte na Bernieho Sandersa, 2016) (predtým fungujúca pod názvom „Pripravení pre Bernieho Sandersa, 2016 PAC) odštartovala Sandersov prezidentský pokus spustením billboardu na Times Square v New Yorku minulý týždeň – informoval o tom New York Daily News - v snahe zvýšiť povedomie o senátorovi z New England a zužitkovať jeho spojenie s New Yorkom, keďže Sanders je rodák z Brooklynu.

Bežný občania aj známe celebrity po celej krajine prejavili svoju podporu Sandersovi na sociálnych médiách, medzi nimi aj televízna osobnosť Bill Maher, ktorý na Facebooku zverejnil obrázok a link na článok ohľadne nadchádzajúceho oznámenia Sandersovej prezidentskej kampane.

Manažér kampane Bet on Bernie Sanders 2016 Cary Lee Peterson povedal: "Boli sme pripravení a vedeli sme, že to príde. Sanders je bezpochyby kandidátom pre bežných ľudí."

Sandersov nezávislý hybridný PAC (politický akčný výbor) vyzýva ľudí aby navštívili stránku betonbernie.com a zoznámili sa so senátorom Sandersom, s jeho povahou, názormi a politickou minulosťou. Peterson vyjadril nádej že stránka zvýši povedomie o senátorovi Sandersovi po celých Spojených štátoch.

Autor článku: Sheila Dawson

Obrázok s popisom: "BETONBERNIE.COM: Sen. Bernie Sanders na post prezidenta. Narodený & vychovaný v Brooklyne. 30+ rokov v Kongrese, s bezchybnou minulosťou. Svet je náš. CHOĎTE VOLIŤ! (CNW Group/Cyber Media Services)". Obrázky dostupné na: http://photos.newswire.ca/images/download/20150430_C6662_PHOTO_EN_159 90.jpg

Viac informácii:

Cyber Services Media

Kontakt: smdawson@columnist.com 

Andrew Callahan, +1-204-318-6174; Mobile +1-204-212-6135

Zdroj: Cyber Media Services

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring