OTS: Bauknecht uviedol módnu prehliadku s profesionálnou diskusiou Móda a jedlo

TASR, 22. apríla 2015 8:00

Svetová premiéra: Bauknecht uviedol módnu prehliadku s profesionálnou diskusiou Móda a jedlo

Comerio 22. apríla (TASR/OTS/PRNewswire) - Bauknecht si vybral veľmi netradičný spôsob svetovej premiéry svojich nových spotrebičov na čistenie, sušenie a chladenie, ktorá sa konala v Mníchove 21. apríla. Premiéra sa uskutočnila na medzinárodnom life-stylovom podujatí, súčasťou ktorého bola exkluzívna módna prehliadka a diskusia s hviezdnym obsadením. Dizajnérka Sonja Kiefer a cateringová hviezda KP Kofler hovorili o najnovších trendoch v móde a jedle spolu s riaditeľom spoločnosti Bauknech, Vladimirom Cherevkom.

Zakrátko sa ukázalo, že móda, catering a domáce spotrebiče a ich príslušné sektory majú mnoho spoločného. Reagujú totiž na zvyšujúce sa požiadavky svojich zákazníkov výbornou kvalitou, veľkým záujmom o nové módne trendy a neprestajnou inováciou.

"Bauknecht rozpoznáva potreby zákazníkov a vkladá ich priamo do dizajnového procesu," hovorí Vladimir Cherevko, riaditeľ pre marketingovú komunikáciu a značky spoločnosti Whirlpool. "Podujatie Móda a jedlo podporuje výmenu nápadov, čo len dosvedčuje inovatívnu rolu spoločnosti Bauknecht."

Osemdesiati novinári z rôznych krajín boli očarení "mólom plným funkcií". Sonja Kiefer ukázala výber zo svojich kolekcií a modelky predviedli doplnky ktoré symbolizovali funkcie najnovších radov spotrebičov PremiumCare a Ultimate NoFrost. Jedna z modeliek bola zavesená nad obecenstvom a obsypaná mydlovými bublinami, symbolizujúc technológiu "SoftMove" pre najlepšiu starostlivosť o farebné látky, tkanivá a tvary.

Po oficiálnom programe produktoví manažéri spoločnosti Bauknecht vyzdvihli v osobnej diskusii kľúčové prvky radu PremiumCare, ktorý získava ocenenia medzi spotrebičmi určenými na starostlivosť o bielizeň a radu chladničiek a mrazničiek Ultimate NoFrost. Všetky tri spotrebiče uľahčujú zákazníkom život a šetria peniaze pomocou inovatívnych technológii a zároveň svojou vysokou efektivitou chránia životné prostredie.

Podujatie Móda a jedlo odkryla nový rozmer pre uvedenie produktu na trh. V roku 2015 sa domáce spotrebiče stávajú súčasťou životného štýlu - a spoločnosť Bauknecht je v čele tohto vývoja.

Pre viac informácii: http://www.emediarelease.de/bauknecht_fashionmeetsfood.html

Ďalšie referencie: Obrázky sú dostupné na stránkach Európskej fotoagentúry EPA (http://www.epa.eu) a http://www.presseportal.de/pm/116753/

Kontaktná osoba:

Bettina Klinken

Bauknecht Europe

+390332759392

bettina_klinken@whirlpool.com

Zdroj: Bauknecht Europe

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

TASR/OTS dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring