OTS: Avion už trinásty raz otvorí dvere automobilovým novinkám

TASR, 3. novembra 2016 11:47

Bratislava 3. novembra (TASR-OTS) - Až s 50 novými modelmi top automobilových značiek sa môžu zoznámiť návštevníci obľúbeného jesenného autosalónu v AVIONE v Bratislave. Najväčšie nákupné centrum predstaví zákazníkom motoristické novinky od 3. do 6. novembra 2016. Súčasťou autosalónu v Avione bude aj slovenská premiéra ekologického vozidla Tesla Model S P90D so zrýchlením z 0 na 100 km/h za 3,1 sekundy.

„Veríme, že v poradí trinásty autosalón v Avione rovnako ako minulé ročníky pritiahne množstvo návštevníkov z celého Slovenska. Autosalón patrí k najobľúbenejším podujatiam v našom centre nielen pre celú rodinu, ale aj pre našich návštevníkov, ktorí sa v Avione radi stretnú. Tento ročník sme pre vodičov aj vodičky pripravili novinku - stánok s odborníkmi, ktorí návštevníkom zadarmo poradia, ako správne udržiavať vozidlo nielen pred zimou, ale počas celého roka. Sme veľmi radi, že aj týmto spôsobom pomôžeme návštevníkom Avionu zjednodušiť každodenný život,“ uviedla Andrea Aujeská, riaditeľka najväčšieho nákupného centra na Slovensku - Avion Shopping Parku v Bratislave.

Na aké novinky sa môžu tešiť fanúšikovia motorizmu v Avione:

Tesla Model S P90D - prvýkrát prezentovaný na Slovensku so zrýchlením z 0 na 100 km/h za 3,1 sekundy

Tesla Model X (od piatka 4. 11. 2016) 

Alfa Romeo GIULIA

Opel MOKKA

Peugeot 3008

Volvo V90 a Volvo S90

Jaguar F-Pace

Testovacie jazdy unikátneho elektromobilu Tesla Model S

Okrem motoristických noviniek čaká návštevníkov Autosalónu v Avione aj skvelý program a šanca vyhrať novinky Seat Ateca a Opel Mokka na víkend s plnou nádržou. Viac informácií nájdete na www.avion.sk

AVION Shopping Park v Bratislave je najväčšie nákupné centrum na Slovensku, ktoré vlastní investor, developer a správca - spoločnosť IKEA Centres.

IKEA Centres patrí do skupiny IKEA Group. Jej poslaním je stavať, rozvíjať a spravovať nákupné centrá pre čo najširší okruh zákazníkov v spolupráci so svojím kotevným nájomníkom - obchodnými domami IKEA. Spoločnosť IKEA Centres ponúka príležitosť na vznik spoločenských miest budúcnosti, záleží jej na posilňovaní vzťahu s nájomníkmi a na rozširovaní nových maloobchodných riešení v medzinárodnom meradle. IKEA Centres vlastní a spravuje celkovo 58 nákupných centier a štyri retail parky v 14 krajinách sveta - v Číne, Európe a Rusku. Centrá majú dokopy vyše 3,2 milióna štvorcových metrov prenajímateľnej plochy a približne 400 miliónov návštevníkov ročne. Viac na www.avion.sk.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring