OTS: Automobilka „AUTODIS ESCH/MERSCH“ sa stane distribútorom značky...

TASR, 18. júla 2018 15:28

OTS: Automobilka „AUTODIS ESCH/MERSCH“ sa stane distribútorom značky "Borgward" na trh v Luxemburgu

Stuttgart, Nemecko 18. júla (TASR-OTS)(PRNewswire) - V Luxemburgu založená spoločnosť „AUTODIS ESCH/MERSCH“ bude prvým distribútorom značky „Borgward" v Európe. Automobilka, ktorej hlavné sídlo je v Stuttgarte, to oznámila v utorok. Spoločnosť "AUTODIS ESCH/MERSCH“ je povestnou spoločnosťou, ktorá na trhu úspešne pôsobí už desiatky rokov. Sme nadšení, že práve táto spoločnosť bude zastrešovať predaj a s tým súvisiace poskytovanie služieb v súvislosti s uvedením značky „Borgward“ na trh v Luxemburgu," povedal Gerald Lautenschläger, výkonný riaditeľ pre oblasť Európy v spoločnosti „Borgward Group AG“.

"Sme presvedčení o tom, že legendárna značka „Borgward“ bude stavať na svojich úspechoch z minulosti. Optimisticky veríme, že môžeme na značku úspešne nadviazať a uviesť ju na trh aj v Luxemburgu, povedal Marc Graas, konateľ spoločnosti „AUTODIS ESCH/MERSCH“. Uvedenie značky „Borgward“ na trh tiež pripomína, že značka sa vracia do Luxemburgu, kde automobilka v 50. rokoch predávala modely Borgward, Lloyd a Goliath.“

Automobilka „The Graas Group“ predáva automobily od roku 1926. Automobilka „AUTODIS ESCH/MERSCH“ má 127 zamestnancov, ktorí zarobili za posledný rok 72 miliónov eur a predali okolo 4500 vozidiel.

Obrázok je k dispozícii na AP Images (http://www.apimages.com) a https://www.presseportal.de/nr/115998/bild

Ďalšie informácie

BORGWARD Group AG

Kriegsbergstrasse 11

70174 Stuttgart, Germany

Marco Dalan

Riaditeľ celosvetovej komunikácie

Telephone: +49-711-365-101-041  e-mail: marco.dalan@borgward.com

http://www.borgward.com

Zdroj: BORGWARD Group AG

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring