OTS: Aplikácia na mobilnú komunikáciu Eyecon je dostupná v AppGallery

TASR, 26. novembra 2020 16:16

Aplikácia na mobilnú komunikáciu Eyecon je dostupná v AppGallery

Aplikácia na mobilnú komunikáciu Eyecon je dostupná v AppGallery Unikátna komunikačná aplikácia bude teraz k dispozícii v oficiálnom obchode s aplikáciami Huawei.

Šen-Čen 26. novembra (TASR/ots/PRNewswire) - Eyecon, mobilná aplikácia, ktorá vylepšuje komunikáciu automatickým pridávaním fotografií do telefónu, kontaktov a adresárov, je dostupná v AppGallery.

Výhody aplikácie Eyecon

Eyecon má jedinečné ID volajúceho a vytáčanie, ktoré umožňujú používateľom vidieť fotografiu volajúceho; a vytvára pohodlný, vizuálne príťažlivý a priateľský spôsob komunikácie pre ľudí. Aplikácia analyzuje aktivitu každého používateľa a ponúka personalizované funkcie na zefektívnenie mobilných interakcií. Algoritmus spoločnosti Eyecon spája používateľa a meta dáta, aby poskytol úplné a bezproblémové vizuálne ID volajúceho, vytáčanie a adresár, čím sa odlišuje od iných aplikácií a vytvára svojim používateľom skutočne jedinečný zážitok.

Používatelia aplikácie Eyecon, ktorú v súčasnosti využívajú viac ako 3 milióny aktívnych volajúcich denne, môžu teraz využívať výhody bezplatnej mesačnej prémiovej verzie.

Eyecon neustále inovuje nové spôsoby komunikácie a interakcie s priateľmi a rodinou. Prostredníctvom funkcionality Toki môžu používatelia využívať hovory v štýle „Walkie-Talkie" po celom svete. Aplikácia bola stiahnutá viac ako 45 miliónov krát. Tím Eyecon má v úmysle pokračovať v revolúcii v spôsobe komunikácie ľudí so svojimi kontaktmi a urobiť z Eyecon nevyhnutnú aplikáciu v AppGallery.

Technologická podpora od spoločnosti Huawei

Spoločnosť Eyecon do svojej aplikácie integrovala sedem základných súprav Huawei Mobile Services (HMS) ako dôkaz svojej dôvery v spoločnosť Huawei a toto partnerstvo. Súprava ML Kit je funkcia automatického rozpoznávania reči (ASR), ktorá umožňuje používateľom hľadať kontakty tak, že namiesto písania požadovaného mena ho vyslovia nahlas. Huawei IAP umožňuje používateľom kúpiť Eyecon Premium a ponúka úplnú ochranu proti spamu, viac ako 40 tém, viac fotografií, VIP podporu a deaktivuje reklamy. Medzi ďalšie integrácie patria súpravy Analytics Kit, Account Kit, Ads Kit, Push Kit a ďalšie.

„Naše partnerstvo so spoločnosťou Huawei bolo od prvého dňa ako sen. Synergia medzi spoločnosťami Huawei a Eyecon je perfektná a tešíme sa na mnohoročnú spoluprácu," uviedol Yuval Samson, spoluzakladateľ a prevádzkový riaditeľ spoločnosti Eyecon.

AppGallery - Jeden z troch najlepších globálnych trhov s aplikáciami

AppGallery, ktorá bola spustená vo viac ako 170 krajinách a regiónoch, sa zaviazala vyhovieť rôznym, ale cieleným potrebám svojich 500 miliónov aktívnych užívateľov. Tento obchod s aplikáciami aktívne vyhľadáva partnerstvá s perspektívnymi globálnymi a miestnymi vývojármi, ktorých následne vyzýva k spolupráci. To umožňuje AppGallery zostať otvorenou a inovatívnou platformou pre distribúciu aplikácií, ktorá je prístupná všetkým.

AppGallery reflektuje dôležitosť a prínos svojich vývojárov a plne sa venuje ich úspechu. AppGallery poskytuje vývojárom na celom svete prevádzkovú podporu z celého spektra a niekoľko iniciatív zameraných na vývojárov, čo vývojárom umožňuje ďalšie inovácie vo vývoji aplikácií.

Viac informácií nájdete na webových stránkach Huawei Developer na adrese https://developer.huawei.com/consumer/en/ alebo Huawei Developer Forum na https://forums.developer.huawei.com/forumPortal/en/home Fotografia - https://mma.prnewswire.com/media/1342265/image.jpg

Kontakt: huaweiappgallery@huawei.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring