OTS: APEX spúšťa ocenenie Passenger Choice Awards 2015!

TASR, 5. mája 2015 14:37

-- SPÄTNÁ VÄZBA OD CESTUJÚCICH POMÔŽE ZISTIŤ, S KTORÝMI AEROLÍNIAMI SA CESTUJÚCI CÍTIA NAJLEPŠIE

NEW YORK, 5. mája 2015 (TASR-OTS) /PRNewswire/ - Ak ste niekedy nedávno cestovali letecky, váš názor môže pomôcť rozhodnúť, ktoré letecké spoločnosti si zaslúžia ocenenie za to, aké zážitky z cesty poskytujú svojim cestujúcim. Passenger Choice Awards je uznávané ako najprestížnejšie ocenenie v tomto odvetví, ktoré berie do úvahy skutočnú spätnú väzbu od cestujúcich. Ide o ročný program, ktorý vyzýva cestujúcich z celého sveta, aby prostredníctvom internetového prieskumu hodnotili svoje skúsenosti s leteckými spoločnosťami.  

Ocenenie vzniklo s cieľom umožniť cestujúcim podeliť sa o svoje zážitky na palube lietadiel s odvetvím leteckej dopravy a ako také poskytuje cenný a úprimný osobný pohľad cestujúcich. Účastníci budú hodnotiť letecké spoločnosti na základe skúseností na zemi, pohodlia v kabíne, možnosti zábavy, pripojiteľnosti a ďalších parametrov. Cestujúci môžu v období od 1. mája do 30. júna ľubovoľný počet krát vyplniť prispôsobiteľný prieskum na stránke www.passengerchoiceawards.com.

"Každý prieskum je  svetovým lídrom v oblasti spotrebiteľských dát spoločnosťou Nielsen Company vedecky spracovaný do tabuľky, s cieľom zostaviť rebríček leteckých spoločností z celého sveta na základe toho, ako sa im darí poskytovať svoje služby," povedal Russ Lemieux, výkonný riaditeľ asociácie Airline Passenger Experience Association (APEX). "Okrem toho, že zúčastnené letecké spoločnosti získajú prístup k vašej priamej spätnej väzbe, vami zaslané prieskumy a výsledné ocenenie ich podnecujú robiť všetko pre to, aby zlepšovali skúsenosti cestujúcich s cestovaním."

Ohlasovanie víťazov prebieha vždy na jeseň na ceremoniáli APEX Awards, ktorý sa tento rok bude konať 28. septembra v Portlande, v štáte Oregon v USA. Finalisti budú vybraní na základe spätnej väzby od cestujúcich, pričom členovia APEX ohlásia mená víťazov. Preklad na oceneniach Passenger Choice Awards 2015 sponzoruje OnBoard International.

O ocenení Passenger Choice Awards

Ocenenie Passenger Choice Awards vzniklo s cieľom dať hlas cestujúcim v leteckej doprave. Ak sa chcete zúčastniť prieskumu, navštívte www.passengerchoiceawards.com, a určite navštívte aj stránky pre fanúšikov Passenger Choice Awards na Facebooku a Twitteri.

O asociácii APEX

Asociácia Airline Passenger Experience Association (APEX) združuje sieť firiem a profesionálov, ktorí sa zasadzujú o poskytovanie prvotriednych skúseností pri leteckej doprave pre cestujúcich na celom svete. Členovia APEX prostredníctvom vplyvnej komunity každodenne vyhodnocujú skúsenosti cestujúcich a zlepšuje všetky aspekty poskytovania služieb leteckými spoločnosťami: od navrhovania, konštrukcie a inštalácie sedadiel, cez zábavné a komunikačné systémy v komerčných lietadlách, až po letiskové salóniky a stolovanie na palube.  APEX pracuje na posilnení tohto odvetvia a umožňuje vznik obchodných príležitosti prostredníctvom vzdelávania, inovácií, networkingu a ocenenia.

Kontakt:

Chris Peterson

Komunikačný špecialista, APEX

cpeterson@kellencompany.com

+1-678-303-2968

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring