OTS: Amstar menuje nové vedenie

TASR, 20. júla 2018 10:59

Denver, 20. júla (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Amstar oznamuje, že Matthew Karp, Christopher Zeuner a Erin Littleová budú dohliadať na investície a operácie v Amerike a v Európe. Jason Lucas, súčasný prezident spoločnosti Amstar, ukončí pôsobenie vo svojej funkcii koncom júla 2018 po záslužnej 12-ročnej práci pre spoločnosť Amstar, v ktorej bol v období ostatných dvoch rokov prezidentom. Amstar týmto ďakuje Jasonovi za všetku prácu pre spoločnosť smerujúcu k pretrvávajúcemu úspechu.

Matthew Karp a Christopher Zeuner vstúpili do firmy Amstar v tomto roku. M. Karp mal na starosti akvizície v USA a nové obchodné iniciatívy a Ch. Zeuner zodpovedal za riadenie medzinárodnej platformy spoločnosti. V rámci novej funkcie bude Matthew Karp zároveň aj riaditeľom pre Ameriku, Erin Littleová sa stáva riaditeľkou pre financie a operácie, a Christpher Zeuner je riaditeľom firmy Amstar pre Európu.

Jason Lucas pri tejto príležitosti uviedol: „Po dvanástich rokov v spoločnosti Amstar a po tom, čo som mal možnosť previesť túto firmu cez posledné štádiá transformácie, som pripravený vypraviť sa na novú cestu. Som veľmi rád, že sa mi podarilo do firmy pritiahnuť v minulom roku Matta a Chrisa a že odchádzam s vedomím, že po mne prichádza na scénu tento skvelý manažérsky tím. Matt, Chris a Erin majú moju plnú dôveru a som presvedčený, že nadviažu na 30-ročnú históriu úspechov spoločnosti Amstar."

O spoločnosti Amstar

Spoločnosť Amstar vznikla v roku 1987. Svoje sídlo má v Denveri, Colorado a zaoberá sa investíciami do nehnuteľností. Medzi jej hlavné aktivity patrí akvizícia, rozvoj a manažment kancelárskych priestorov, rodinných domov, maloobchodných objektov, hotelov a priemyselných podnikov na vybraných domácich trhoch USA a v zahraničí. Pôvodný zámer spoločnosti Amstar bol investovať a riadiť alokáciu nehnuteľností veľkej rodinnej pobočky, pred desiatimi rokmi sa však jej kapitál zvýšil približne na 1,1 miliardy USD v spravovaných aktívach. Dnes je firma Amstar hrdá na to, že poskytuje kvalitné služby na vysokej úrovni svojim klientom spolu s osobitým prístupom ku každému z nich. Medzi zákazníkov firmy Amstar patria lídri spomedzi súkromných a inštitucionálnych investorov na celom svete, vrátane organizácií, poisťovní, súkromných bánk, fondov a rodinných podnikov v USA aj v Európe.

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/552627/Amstar_Logo.jpg

Kontakt:

tel: 303-534-6322

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring