OTS: American Express oznamuje plány na rozšírenie salónikov Centurion® na...

TASR, 17. septembra 2020 16:24

American Express oznamuje plány na rozšírenie salónikov Centurion® na dvoch hlavných letiskách v USA a pripravuje sa na privítanie cestujúcich s novými postupmi v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia

- AMERICAN EXPRESS MÁ V PLÁNE VÝZNAMNE ROZŠIROVAŤ A ZLEPŠOVAŤ EXISTUJÚCE SALÓNIKY CENTURION NA LETISKU NEW YORK LAGUARDIA A MEDZINÁRODNOM LETISKO LAS VEGAS MCCARRAN

- AMERICAN EXPRESS PREDSTAVUJE ZÁVÄZOK VYTVORIŤ NOVÉ SALÓNIKY CENTURION S PROTOKOLMI PRE ZDRAVIE A BEZPEČNOSŤ

New York 17. septembra (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - Spoločnosť American Express (NYSE: AXP) dnes oznámila plány na rozšírenie dvoch zo svojich salónikov Centurion a predstavila záväzok Centurion Lounge Commitment, súbor nových protokolov a postupov v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia, ktoré sa budú implementovať do všetkých salónikov Centurion Lounge pri ich opätovnom otvorení (niektoré začiatkom októbra).

Salónik Centurion na newyorskom letisku LaGuardia (LGA) sa presťahuje na väčšie miesto v úplne novom termináli B a ako už bolo oznámené, súčasný salónik Centurion na medzinárodnom letisku McCarran v Las Vegas (LAS) bude rozšírený a pretvorený.

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20200916005291/en/

Nákres salóniku Centurion na newyorskom letisku LaGuardia (Fotografia: Business Wire)

"Zdravie, bezpečnosť a pohodlie našich členov a kolegov zostáva našou najvyššou prioritou, keďže sa snažíme rozširovať a znovu otvárať naše ikonické salóniky Centurion po celom svete," uviedol Alexander Lee, viceprezident pre cestovné zážitky a benefity. "Veríme, že cestovanie je jadrom životného štýlu našich členov. Rovnako ako my sa tešíme na deň, keď budeme môcť opäť cestovať po svete - sme radi, že ich čoskoro môžeme privítať v našich salónikoch Centurion."

Zlepšenie zážitku v salónikoch Centurion na letiskách LAS a LGA:

Renovácie salónikov Centurion Lounges na newyorskom letisku LaGuardia a medzinárodnom letisku McCarran v Las Vegas budú dokončené v roku 2021. Rozšírené salóniky budú pre členov obsahovať vybavenie, ktoré si môžu pri pokračovaní v cestovaní vychutnať.

- Salónik Centurion na letisku LGA zdvojnásobí svoju veľkosť a presťahuje sa do oblasti za letiskovú kontrolu do úplne nového, najmodernejšieho terminálu B. Nový salónik bude obsahovať rodinnú izbu, ďalšie pracovné priestory, súkromné telefónne miestnosti a výhľad na panorámu mesta New York.

- Vôbec prvý salónik Centurion Lounge, ktorý bol otvorený na letisku LAS v roku 2013, sa rozšíri z takmer 9000 štvorcových stôp na viac ako 13 400 štvorcových stôp. Novo navrhnutý salónik bude obsahovať ďalšie viacúčelové priestory, nové súkromné telefónne miestnosti, novo navrhnutý priestor recepcie a pracovného priestoru a ďalšie zmeny.

Spoločnosť American Express taktiež pracuje na otvorení svojich najnovších salónikov neskôr v tomto roku na newyorskom Letisku Johna F. Kennedyho, londýnskom letisku Heathrow a medzinárodnom letisku v Denveri.

Vytvorenie zdravého a bezpečného prostredia prostredníctvom záväzku Centurion Lounge:

Zatiaľ čo naše salóniky Centurion budú naďalej zatvorené z dôvodu COVID-19, spoločnosť American Express predstavuje záväzok Centurion Lounge Commitment s cieľom ďalšej podpory zdravia a bezpečnosti pre členov a kolegov pri opätovnom otvorení salónikov. Podľa Amex Trendex* od spoločnosti American Express takmer dvaja z troch spotrebiteľov tvrdia, že pri hľadaní rezervácie na budúce cestovanie sú pre nich najdôležitejšie zásady a postupy v oblasti bezpečnosti a ochrany zdravia (39 %) alebo flexibilita (25 %).

Členovia budú mať skúsenosti s novými zdravotnými a bezpečnostnými postupmi, ako sú sociálne vzdialené sedenie, znížená kapacita, zvýšená frekvencia čistenia, požiadavky na nosenie ochrany tváre pri vstupe do salónika, podávané jedlá namiesto bufetov a ďalšie. Pre bezkontaktné odbavenie si členovia môžu stiahnuť aplikáciu American Express® App a použiť funkciu mobilného odbavenia. Tieto postupy sa budú priebežne prehodnocovať, aby sa zohľadnili potreby členov a požiadavky štátnej a miestnej správy a zdravotníckych orgánov. Viac informácií sa dozviete tu: thecenturionlounge.com/reopening.

Aj keď niektorí dnes nemusia byť pripravení na cestovanie, Amex Trendex* zistila, že viac ako polovica (56 %) spotrebiteľov, ktorí zvyčajne cestujú na domácom trhu, očakávajú, že sa do šiestich mesiacov pohodlne dopravia do domácej destinácie. Spoločnosť American Express vyhodnocuje, kedy znovu otvorí svoje salóniky Centurion Lounge na základe niekoľkých faktorov, vrátane miestnej prevalencie prípadov COVID-19, a bude postupovať podľa jednotlivých stupňov. Spoločnosť očakáva, že 5. októbra 2020 znovu otvorí salóniky Centurion na letisku Seattle-Tacoma a na medzinárodnom letisku Philadelphia, a neskôr budú nasledovať ďalšie lokality.

*Amex Trendex metodológia: Tento online prieskum bol uskutočnený prieskumom Morning Consult medzi 18. a 20. augustom 2020 na národnej vzorke 2 000 cestujúcich s bežnou populáciou s príjmom domácnosti najmenej 70 000 dolárov a sú definovaní ako dospelí (18+), ktorí cestovali letecky najmenej raz v roku 2019. Výsledky prieskumu majú mieru chybovosti plus alebo mínus dva percentuálne body.

O spoločnosti AMERICAN EXPRESS

American Express je globálne integrovaná platobná spoločnosť, ktorá zákazníkom poskytuje prístup k produktom, poznatkom a skúsenostiam, ktoré obohacujú životy a budujú obchodný úspech. Viac informácií sa dozviete na americanexpress.com a spojiť sa s nami môžete na sociálnych sieťach facebook.com/americanexpress, instagram.com/americanexpress, linkedin.com/company/american-express, twitter.com/americanexpress, a youtube.com/americanexpress

Kľúčové odkazy na produkty, služby a informácie o zodpovednom podnikaní: poplatky a kreditné karty, obchodné kreditné karty, cestovné služby, darčekové karty, predplatené karty, obchodné služby, Accertify, InAuth, firemné karty, obchodné cesty a zodpovedné podnikanie.

O salónikoch CENTURION LOUNGE

Salónik Centurion je súčasťou programu v rámci širšej kolekcie American Express Global Lounge Collection, ktorá zahŕňa prístup do salónikov American Express Centurion, medzinárodných salónikov American Express, Delta Sky Club® pre členov karty lietajúcich prostredníctvom Delta, salóniky Priority PassTM Select pri registrácii, salóniky Airspace, MAG US Escape Lounge a Plaza Premium Lounge - spolu viac ako 1 300 salónikov v 140 krajinách a ich počet narastá.

Prístup do salónika Centurion je komplementárny a exkluzívny pre členov platinovej karty, členov Centurion a členov rezervnej karty Delta SkyMiles®. Členovia platinovej karty môžu vstúpiť až s dvoma spoločníkmi bez ďalších poplatkov. Členovia Centurionu môžu vstúpiť so svojou najbližšou rodinou alebo až s dvoma spoločníkmi. Platinová karta a členovia Centurion si môžu kúpiť prístup do salónika Centurion pre ďalších hostí za 50 dolárov za každého hosťa. Členovia rezervačnej karty Delta SkyMiles® môžu priniesť až dvoch hostí z cenu 50 USD na osobu a miesto.

Lokalita: celosvetová

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200916005291/en/

Kontakty AMERICAN EXPRESS Margot Leeds Margot.Leeds@aexp.com

Zdroj: American Express Company Multimédiá

Fotografia Nákres salóniku Centurion na newyorskom letisku LaGuardia (Fotografia: Business Wire)

Fotografia Nový záväzok "Centurion Lounge Commitment" s protokolmi pre zdravie a bezpečnosť (Fotografia: Business Wire)

Logo

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring