OTS: ALIEN WORLDS MISSIONS: Prvá hra na blockchaine BSC v metaverse Alien...

TASR, 28. októbra 2021 7:30

ALIEN WORLDS MISSIONS: Prvá hra na blockchaine BSC v metaverse Alien Worlds NFT bola spustená s odmenami Trilium (TLM) a NFT pre hráčov

ZUG 28. októbra (TASR-OTS)- /PRNewswire/ - Decentralizovaná a globálna komunita Alien Worlds, ktorá sa stala jednou z najpoužívanejších decentralizovaných blockchainových aplikácií na svete, s potešením oznamuje, že hra Alien Worlds Missions bola práve spustená na blockchaine Binance Smart Chain. Prieskumníci majú teraz možnosť posielať virtuálne vesmírne lode na misie po celom metaverse a zarábať NFT na použitie v hre, ako aj získavať NFT vytvorené rôznymi komunitami hráčov, ktoré často organizujú podujatia a aktivity.

S viac ako 3,6 miliónmi registrovaných hráčov^ od uvedenia na trh v decembri 2020 a približne 11 miliónmi hier denne* sa Alien Worlds etablovala ako najväčšia NFT hra založená na blockchaine, ktorá hráčom ponúka možnosť vlastniť pôdu, používať nástroje, zapájať obľúbencov a zbrane v boji a prispôsobovať si svojich avatarov. Alien Worlds funguje na troch blockchainoch - Ethereum, WAX a Binance Smart Chain (BSC).

„Alien Worlds úplne zmenila tvár blockchainových hier. Dokonca by som povedal, že sa to dotklo a zmenilo životy v celom metaverse," povedal Duwain z Alien Army World. „Veríme, že nová verzia Alien Worlds Missions zintenzívni využívanie hráčmi na celom svete."

Všeobecne očakávané spustenie hry Alien Worlds Missions predstavuje pre hráčov úplne nový herný zážitok. Prieskumníci môžu použiť herný žetón, Trilium (TLM), na vyslanie vesmírnej lode na každú misiu a súťažiť o podiel z odmeny v banku za žetón TLM. Okrem toho každý cestovateľ dostane z misie NTF (aktuálne až 5 na hráča na misiu), čo umožňuje funkčnosť v rámci hry aj v hrách vytvorených komunitou na základe štatistík herných kariet NFT alebo štatistík misií. Keďže celá aktivita je uložená na blockchaine, všetky misie sú otvorené a vidí ich celá komunita. Tento vysoký stupeň transparentnosti podporuje strategický prístup k hre a výrazne zvyšuje konkurencieschopnosť. V čase spustenia hry je k dispozícii osem rôznych herných kariet Alien Worlds Missions NFT ako súčasť súboru privilégií.

„Spustenie hry Alien Worlds Missions na blockchaine BSC je pre komunitu Alien Worlds historický okamih, ktorý ukazuje, že hry, v ktorých sa „hraním zarába" môžu byť veľmi pútavé a vytvárať užitočné skúsenosti pre hráčov bez toho, aby sa spoliehali na neviditeľných inzerentov tretích strán, ktorí usmerňujú a sledujú ich zapojenie," povedal Saro McKenna, spoluzakladateľ Alien Worlds.

* Hry: Počet transakcií meraný počtom interakcií peňaženky s inteligentnými zmluvami Alien Worlds na dennej báze. DappRadar

^ Registrovaní hráči hier: Verejne dostupné na blockchaine WAX.

O Alien Worlds

Alien Worlds je NFT metaverse, kde môžete hrať s jedinečnými digitálnymi predmetmi (NFT), vsádzať žetóny Trilium, cestovať na vesmírne misie Alien Worlds Missions na planéty, voliť vo voľbách a uchádzať sa o miesto v planetárnej rade.

S približne 3,6 miliónmi hráčov a viac ako 700 000 aktívnymi používateľmi mesačne (počet jedinečných adries peňaženiek spojených s inteligentnými zmluvami Alien Worlds na mesačnej báze, DappRadar), Alien Worlds rýchlo stúpla v rebríčku DappRadar a inšpirovala jednotlivcov, aby dosiahli nové úrovne predstavivosti a mohli vytvárať, zdieľať a prosperovať v spoločnom metaverse.

Ak chcete získať prístup a hrať hru Alien Worlds a novú hru Alien Worlds Missions , navštívte stránku www.alienworlds.io, play.alienworlds.io/missions a Explorers Station.

Ak chcete získať viac informácií o hre Alien Worlds Missions a porozprávať sa s pánom Saro McKennaom –– spoluzakladateľom Alien Worlds v spoločnosti Dacoco GmbH, Duwain, alebo členom hráčskej komunity Alienom Worldsom, kontaktujte EKC PR telefonicky na čísle 310-441-1000 alebo e-mailom na eileen@ekcpr.com.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring