OTS: Ako vyzerať mladšie a takmer zadarmo

TASR, 10. marca 2017 9:17

Bratislava 10. marca (TASR/OTS) - Dnes je to priam trendová záležitosť vyzerať mlado s využitím najdostupnejších technológií. Plastická chirurgia dokáže obrovské zázraky, a preto ju aj mnohé známe tváre vyhľadávajú. Je to jeden variant, ktorý si však musíte zaplatiť a v niektorých prípadoch nemalou sumou. Za kvalitu sa platí a v prípade odborného odstránenia bradavíc je to aj samozrejmé. Existujú ale aj iné riešenia, ktoré si môže dopriať každá žena a možno o nich ani len netuší.

Spánok
Prvým všeobecne známym trikom pre prevenciu proti vráskam na tvári je poloha počas spánku. Vyskúšajte to na chrbte. Vieme, že to nie je jednoduché a chce to asi poriadnu dávku zvyku, ale „trpieť“ pre krásu týmto spôsobom je zrejme najmenej. Spanie na bočnej strane môže vašu tvár počas dlhodobého pôsobenia do určitej miery deformovať. Obklopiť sa príjemným prostredím, použiť saténové obliečky a zbytočne nepreplňovať priestor určený na spanie. To je ďalší dôvod, ktorý vám spríjemní spanie, pretože aj od jeho dĺžky závisí to, ako budete ráno vyzerať.

Pohyb
Zdravý pohyb je základom pre udržanie dobrého zdravia vo všetkých oblastiach. V prípade pleti to platí tiež. Tridsať minút rýchlej chôdze, alebo iný druh pohybu prekrví vaše telo a potrebné živiny sa oveľa jednoduchšie presúvajú do všetkých častí tela a teda aj pokožky. Výsledkom bude zdravšia, hladšia a pevnejšia pleť na celom tele, ktorú potom môžete vystaviť v erotickom body pred svojím partnerom.

Vitamín C

Jeho pozitívne vlastnosti ospevujú asi všade. Podporuje imunitu a dobre bojuje s vírusmi a baktériami. Ale aj na kožu vplýva svojou veľkou silou. Pôsobí ako antioxidant, stimuluje a kontroluje tvorbu kolagénu, čím sa pleť stáva opäť a zas pružnejšia.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring