OTS: Ako si udržať potrebnú energiu pri návrate do práce či školských lavíc?

TASR, 21. septembra 2020 11:50

Nové proteínové tyčinky YES! prinášajú riešenie.

Bratislava 21. septembra (TASR-OTS) - Spoločnosť Nestlé uvádza na trh nový rad YES! tyčiniek, ktoré obsahujú 10 gramov rastlinných bielkovín z orechov a hrachového proteínu. Rovnako ako ostatné tyčinky YES! sú aj tieto novinky vyrobené z ingrediencií inšpirovaných prírodou a sú balené do recyklovateľného papierového obalu. Proteínové tyčinky YES! tak predstavujú ideálnu alternatívu pre zdravú desiatu počas dlhých dní v práci či v škole. Od septembra sú dostupné v dvoch skvelých príchutiach už aj na našom trhu. "Nedávny výskum Nestlé ukázal, že väčšina ľudí nakupujúcich proteínové tyčinky teraz hľadá prirodzenejšie zdroje bielkovín bez zbytočných prísad. Na rozdiel od väčšiny ostatných proteínových tyčiniek, nové YES! proteínové tyčinky vychádzajú v ústrety novému trendu využívajúc hrachový proteín. Tým sa otvára nová voľba pre spotrebiteľov, ktorí hľadajú inovatívnejšie alternatívy rastlinných bielkovín," opisuje Martin Jiruška, Brand Manažér značky YES!.

"Desiata do školy, či do práce by mala obsahovať kvalitné zdroje živín, aby vás dostatočne zasýtili a dodali potrebnú energiu. Doprajte si preto desiatu poskladanú z naozaj kvalitných ingrediencií. Nezabúdajte v nej ani na zdroj bielkovín, ktoré sú nevyhnutnou súčasťou našich jedálničkov a ich výhodou je aj väčší sýtiaci efekt," odporúča Hana Pávková zo spoločnosti STOB (Stop Obezite).

Nová tyčinka YES! obsahuje 10 gramov rastlinných bielkovín z hrachu a orechov. Rovnako ako ďalšie tyčinky YES!, ktoré sú už dostupné na našom trhu, má táto proteínová novinka vysoký obsah vlákniny, neobsahuje žiadne umelé farbivá, konzervačné látky ani lepok, a preto je vhodná aj pre celiatikov. Momentálne je dostupná v dvoch príchutiach: YES! proteínová tyčinka 22% s mandľami, arašidmi a dvojitou horkou čokoládou a YES! proteínová tyčinka 22% s kešu orechmi, čučoriedkami a horkou čokoládou. Primárnu zložku tyčiniek tvoria práve orechy. Čokoláda, v ktorej sú tyčinky namočené, je vyrobená z udržateľného kakaa certifikovaného alianciou Rainforest Alliance. Rovnako ako pri ostatných tyčinkách YES!, aj tieto nové sú starostlivo zabalené do recyklovateľného papiera. Pochádza z udržateľných zdrojov, ktoré sú certifikované organizáciou Forest Stewardship Council (FSC). Obidva varianty tyčiniek YES! s proteínom sú dostupné v obchodoch na našom trhu od septembra tohto roku. Odporúčaná cena tyčinky YES! s proteínom (45 g) je 1,49 eur.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu