OTS: Agentúra Bloomberg zaradila spoločnosť LONGi medzi finančne...

TASR, 18. júna 2019 12:04

OTS: Agentúra Bloomberg zaradila spoločnosť LONGi medzi finančne najstabilnejších výrobcov fotovoltiky

Si-an, Čína, 18. júna (TASR-OTS)(PRNewswire) - LONGi sa po prvýkrát dostal na čelo bodovacej tabuľky Altman-Z Bloomberg New Energy Finance (BNEF) hodnotiacej výrobcov solárnych modulov - a to s veľmi vysokým skóre.

Koeficient Altman-Z meria solventnosť spoločnosti na základe piatich základných kritérií, ktoré skúmajú pravdepodobnosť vyhlásenia konkurzu v nasledujúcich dvoch rokoch.

LONGi Solar sa prepracoval medzi najbezpečnejších výrobcov fotovoltických systémov na celom svete v správe BNEF za druhý štvrťrok 2019 v rámci prehľadu fotovoltického trhu s indexom Altman-Z skóre 3.01.

V predchádzajúcich vydaniach správy BNEF bola spoločnosť LONGi menovaná najvýkonnejším výrobcom v Ázii a celosvetovo sa umiestnila na druhom mieste. LONGi sa tiež dlhodobo umiestňuje medzi výrobcami modulov úrovne 1 v rámci BNEF.

LONGi Solar je 100-percentná dcérska spoločnosť popredného svetového výrobcu vysokovýkonného monokryštalického kremíku LONGi Green Energy (SH 601012). Skupina v roku 2018 vytvorila nový rekord výnosov vo výške 21,987 mil. RMB (3,27 mld. USD), čo je o 34,38% viac ako v predchádzajúcom roku. Jej čistý ročný zisk sa v roku 2018 vyšplhal na 2,557 mil. RMB (379,8 mil. USD). Spoločnosť LONGi dodala svojim odberateľom solárne článkov a moduly s výkonom 7,072 GW a patrí medzi 4 najúspešnejšie firmy na svete.

Wenxue Li, prezident spoločnosti LONGi Solar, uviedol: „Index Altman-Z BNEF podčiarkuje dosiahnutý rast a vedúcu pozíciu, ktorú si firma LONGi v posledných rokoch vybojovala v rámci vysokokvalitného, vysokovýkonného a veľkoobjemového solárneho trhu. Vďaka týmto faktorom, finančnej sile a nezávisle preverenej solventnosti sa stáva preferovanou voľbou zákazníkov."

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/781516/LONGi_Solar_Logo.jpg

Kontakt:

Ted Yang

+86-15388637121

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring