OTS: Advokátska kancelária RELEVANS vyhrala Domácu advokátsku kanceláriu

TASR, 24. apríla 2019 11:09

Bratislava 24. apríla (TASR-OTS) - Advokátska kancelária RELEVANS s. r. o. uspela v hodnotení Právnickej firmy roka 2019 a bola jej udelená hlavná cena a titul Domáca advokátska kancelária.

Ceny každoročne udeľované advokátskym kanceláriám zo strany EPRAVO Group, s.r.o. považujeme za najprestížnejšie a najrelevantnejšie hodnotenie právnických firiem na Slovensku. Tohtoročného vyhlasovania výsledkov sa zúčastnili zástupcovia takmer všetkých najúspešnejších advokátskych kancelárií pôsobiacich na slovenskom trhu právnych služieb. Spomedzi 64 kancelárií, ktoré poskytli svoje dáta potrebné na vyhodnotenie, boli určení víťazi 14 odborných kategórií a 2 hlavných cien, t. j. „Domáca advokátska kancelária“ a „Medzinárodná advokátska kancelária“.

Mimoriadne si vážime, že nám bol udelený titul „Domáca advokátska kancelária“ a že sme už 4. rok po sebe obhájili víťazstvo v odbornej kategórii „Sporová agenda“.

Advokátska kancelária RELEVANS taktiež získala celkom výnimočný a excelentný rating v mnohých odborných kategóriách, ktoré sú hlavnými oblasťami jej zamerania.

Advokátska kancelária RELEVANS je 2. najväčšou advokátskou kanceláriou v Slovenskej republike (zdroj: The Slovak Spectator). Svoje služby poskytuje najmä v oblastiach: sporová agenda, právo real estate, fúzie a akvizície, bankovníctvo, daňové právo, právo obchodných spoločností a hospodárska súťaž.

Úprimná vďaka všetkým našim vzácnym klientom, kolegom advokátom a koncipientom, bez ktorých by sme neboli tam, kde sme.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu