OTS: ´A Brand New Day´, druhá pieseň z pôvodného soundtracku k BTS WORLD

TASR, 14. júna 2019 10:26

"A Brand New Day", druhá pieseň z pôvodného soundtracku k BTS WORLD, ktorá po prvý raz zaznie 14. júna

- pieseň "A Brand New Day" (Úplne nový deň) zo soundtracku ku hre BTS WORLD zaspievajú j-hope a V z kapely BTS

- Spoločnosť Netmarble uviedla „Ďalší príbeh" a interaktívny obsah z hry BTS WORLD

LOS ANGELES, 14. júna (TASR/OTS/PRNewswire) -- Spoločnosť Netmarble uvedie 14. júna o 2.00 h PDT/ 18.00 h KST pieseň "A Brand New Day", druhý hit z pôvodného soundtracku ku hre BTS WORLD.

"A Brand New Day" je elektronická hip-hopová pieseň v podaní j-hope a V, spolu so Zarou Larsson, popovou hviezdou ďalšej generácie zo Švédska. Pieseň produkoval britský producent elektronickej hip-hopovej hudby a beat maker Mura Masa.

Jedinečný bít Mura Masau a zvuk východoázijských hudobných nástrojov vnášajú do piesne odvážny a harmonický pocit. Tradičný kórejský hudobný nástroj daegeum vedie celú pieseň a zdôrazňuje kórejský a zároveň trendový zvuk, ako aj kombináciu východných a západných vokálov tvoriacich dokonalú harmóniu.

Pieseň "Dream Glow" (Vysnená žiara), vydaná 7. júna, a nová pieseň "A Brand New Day" sú pôvodné piesne vytvorené pre hru BTS WORLD ako nová hudba zapadajúca do príbehu hry o paralelnom vesmíre. Plný pôvodný soundtrack ku hre BTS WORLD aj s treťou piesňou, ktorá uzrie svetlo sveta 21. júna, vyjde 28. júna.

Novou piesňou otvorila spoločnosť Netmarble "Ďalší príbeh" v rámci hry BTS WORLD, v ktorom sa každý člen BTS objaví ako hlavná postava prostredníctvom svojej oficiálnej stránky. Dva príbehy RM a Jina začali 10. a 12. júna a ďalšie príbehy členov kapely budú nasledovať. Netmarble zverejní prostredníctvom svojej webovej stránky BTS World aj upútavku textových správ s členmi BTS, čo je hlavný interaktívny komponent hry. Reakcie členov BTS závisia od reakcií hráčov a ich individuálna charakteristika sa odvíja práve od ich reakcií.

Hra bude k dispozícii na celom svete (okrem niektorých krajín) pre systémy iOS a Android. Viac informácií o hre BTS WORLD nájdete na https://btsw.netmarble.com. Najaktuálnejšie správy sú k dispozícii aj na BTS WORLD na Twitteri a Instagrame.

O spoločnosti Netmarble Corporation

Netmarble Corp. tvorí zábavné hry pre publikum všetkých vekových kategórií na celom svete. Spoločnosť vznikla v Kórei v roku 2000 a dnes je najrýchlejšie rastúcou firmou tvoriacou mobilné hry a opätovne sa dostáva medzi najlepších vývojárov a vydavateľov mobilných hier na celom svete. Netmarble má viac ako 6 000 zamestnancov a na konte výrobu a technické zabezpečenie niekoľkých z najúspešnejších mobilných hier vrátane Lineage 2: Revolution, Blade & Soul Revolution, MARVEL Future Fight, Everybody's Marble a Seven Knights. Je materskou spoločnosťou firmy Kabam, špičkového vývojára bezplatných hier pre mnohých hráčov a najväčšieho akcionára Jam City, popredného tvorcu populárnych spoločenských hier a tiež strategickým partnerom spoločnosti CJ ENM Corporation, najväčšej ázijskej zábavnej spoločnosti, Tencent Holdings, najväčšej ázijskej internetovej spoločnosti a NCsoft, populárneho tvorcu Online RPG pre veľký počet hráčov. Viac informácií získate na: http://company.netmarble.com.

O spoločnosti Big Hit Entertainment

Spoločnosť Big Hit Entertainment založil vo februári 2005 v Južnej Kórei jej generálny riaditeľ a producent Bang Si-Hyuk. Hlavnou činnosťou tejto spoločnosti je produkcia hudby, umelecký manažment a vydavateľské aktivity. Medzi podnikateľské aktivity spoločnosti Big Hit patrí tvorba rôznorodého obsahu z dielne špičkových umelcov, medziiným aj svetovej chlapčenskej kapely BTS a jej novinky TOMORROW X TOGETHER. Prostredníctvom svojho motta "Hudba a umenie liečia" sa spoločnosť Big Hit snaží pozitívne ovplyvňovať poslucháčov svojim obsahom a hudobným fanúšikom na celom svete poskytovať pohodlie a inšpiráciu.

O spoločnosti Takeone Company

Takeone Company Corp. je inovatívna spoločnosť zameriavajúca sa na obsah, ktorá využíva popkultúru v hernom prostredí. Spoločnosť Takeone vznikla v roku 2016, aby uviedla na trh nový žáner mobilných hier s názvom "Filmové hry", ktorý kombinuje prvky interaktívnej hry v rámci konceptu príbehov založených na popkultúre a pôvodnom duševnom vlastníctve. Hry obsahujú videozáznamy a rôzne vizuálne obsahy, ktoré posúvajú hranice rozprávania príbehov novej generácie. Roky skúseností a praxe z interpretácie príbehov a vývoja hier viedli k vytvoreniu filmových hier ako Take Urban či BTS World. Takeone v súčasnosti vyvíja sériu filmových hier budúcnosti pre ďalšie tituly. Viac informácií nájdete na webovej stránke: www.takeonecompany.com.

Kórea (Soul)

Vedenie PR tímu

Jinho Lee

globalpr-g@netmarble.com

82-2-2271-7444

Severná Amerika

Netmarble US PR

Chastity Irizarry

chastity.irizarry@netmarble.com

Rogers & Cowan

Joe Schneider

jschneider@rogersandcowan.com

Big Hit Entertainment

Irene Choi

irenechoi@bighitcorp.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring