OTS: 4ka zabila drahé paušály konkurencie: Ako prvá na Slovensku prináša...

TASR, 18. októbra 2016 12:51

OTS: 4ka zabila drahé paušály konkurencie: Ako prvá na Slovensku prináša totálne neobmedzené volania aj dáta Štvrtý mobilný operátor prináša na slovenský trh ďalšiu novinku z produktovej rady TO. Svoju filozofiu DOBY DÁTOVEJ 4ka posúva do doteraz u nás nepoznanej roviny: keď volania, SMS a dáta na Slovensku - tak neobmedzene. S novinkou TO.? za cenu 30 eur ponúka 4ka neobmedzené dáta v SR, neobmedzený počet minút alebo SMS zo SR do všetkých sietí v SR.

Bratislava 18. októbra (TASR-OTS) - 4ka len pred niekoľkými týždňami prekvapila verejnosť uvedením balíkov TO.10 a TO.15 a dnes opäť prichádza s významnou novinkou, ktorá má ambíciu otriasť telekomunikačným trhom. Oddnes svojim zákazníkom ponúka novinku TO.?, ktorá im za 30 eur na 30 dní prinesie do mobilu neobmedzené množstvo dát v sieti 4ky aj v sieti obchodného partnera v národnom roamingu, neobmedzený počet minút aj SMS zo SR do všetkých sietí v SR, kde čerpanie minút a SMS môže byť rozdielne podľa vôle zákazníka, s automatickou obnovou po 30 dňoch.

„V dnešnej uponáhľanej a hektickej dobe každý človek ocení, keď mu popri jeho všetkých povinnostiach odpadne jedna starosť, ktorá mu uľahčí život. Pre väčšinu ľudí je alfou a omegou online mobilná komunikácia a preto sme sa zamerali na fakt, že ľudia nechcú stále riešiť a prepočítavať koľko a kde pretelefonovali, no hlavne predátovali. Chceme, aby naši zákazníci mohli volať, smskovať a surfovať na webe kdekoľvek a kedykoľvek. To znamená chceme ich odbremeniť ich od tejto starosti. S našou novinkou TO.? sa ľudia už nemusia obmedzovať,“ vysvetľuje pozadie vývoja výkonný riaditeľ SWAN Mobile, a. s., Martin Mosný.

Balík TO.? obsahuje:

neobmedzený objem dát vo vlastnej sieti 4ka a v sieti obchodného partnera

neobmedzený počet minút alebo SMS zo SR a do všetkých sietí v SR, kde počet čerpania minút alebo SMS môže byť rozdielny podľa vôle zákazníka

automatická obnova po 30 dňoch

online kontrola spotreby na 4ka.sk

Platbu balíka TO.? môže zákazník vybaviť navýšením kreditu na každej pobočke Slovenskej pošty, dobíjacím kupónom, alebo priamo na webe 4ky.

Balík TO.? si je možné aktivovať dvoma spôsobmi: na každej pobočke Slovenskej pošty alebo prostredníctvom SMS správy v tvare TO.N na krátke číslo 950. SIM kartu Moja 4ka je samozrejme možné kúpiť aj na e-shope 4ky na www.4ka.sk. O úspešnej aktivácii balíka TO.? zákazníci obdržia informačnú SMS.

Ak sa zákazník rozhodne na nejaký čas, napríklad počas pobytu v zahraničí, nevyužívať TO.?, vie si automatickú obnovu zastaviť zaslaním SMS v tvare TO.N STOP na krátke číslo 950 a po vyčerpaní aktuálneho balíka bude môcť naďalej využívať služby Moja 4ka. Následne si zákazník môže zaslaním SMS TO.? na 950 balík opätovne kedykoľvek zapnúť. Ak si nie je istý či má balík aktivovaný, môže si to zistiť pomocou SMS v tvare TO.N STAV. V TO.? nie sú zahrnuté volania na špeciálne čísla ako audiotext, skrátené čísla, volania v Roamingu pre Zóny 1 - 4 alebo platby za služby.

Spoločnosť SWAN Mobile, a. s., získala v tendri licenciu na 2 x 15 MHz v pásme 1800 MHz. V súčasnosti prevádzkuje a naďalej buduje plnohodnotnú mobilnú 4G sieť, ktorou aktuálne pokrýva viac ako 64 % obyvateľstva SR. Služby začala ponúkať v lete 2014. V októbri 2015 predstavila koncept Moja 4ka, postavený na jednoduchej službe s cenou 4 centy za minútu volania, SMS a 1 MB dát. Jej služby využíva už viac ako 250-tisíc zákazníkov. Celkovo plánuje SWAN Mobile do projektu mobilného operátora 4ka investovať až 100 miliónov EUR.

Kontakt:

Tomáš Stupavský

Špecialista pre vzťahy s médiami, SWAN Mobile, a. s.

+421 950 040 071, tomas.stupavsky@danubiatel.sk

www.swan.sk

www.4ka.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring