OTS: 25.000 vystavovateľov prináša na 125. ročník Kantonského veľtrhu...

TASR, 17. apríla 2019 9:22

OTS: 25.000 vystavovateľov prináša na 125. ročník Kantonského veľtrhu príležitosti pre udržateľný rozvoj

Guangzhou, Čína 17. apríla (TASR-OTS)(PRNewswire) - 125. ročník Čínskeho dovozno-vývozného veľtrhu (ďalej len Kantonský veľtrh alebo „veľtrh") priláka do Guangzhou viac než 25.000 vystavovateľov z 51 produktových odvetví z domova aj zo zahraničia.

Tohtoročný veľtrh o rozlohe 1,18 mil. metrov štvorcových bude svedkom 30-percentného nárastu aktuálneho počtu produktov prinášajúcich originálne inovácie a nové príležitosti pre globálne podniky. Spoločnosti z krajín participujúcich na čínskej Iniciatíve pásu a cesty predstavia svoje najnovšie produkty v Medzinárodnom pavilóne.

„Kantonský veľtrh privíta viac spoločností vlastniacich práva duševného vlastníctva, súkromné značky a marketingové know-how, ktoré predvedú high-tech výrobky a produkty s pridanou hodnotou," uviedol Xu Bing, hovorca Kantonského veľtrhu a zástupca generálneho riaditeľa Centra zahraničného obchodu Číny.

S cieľom podporiť globálny nákup a predaj veľtrh vynaložil úsilie na podporu inovácií v oblasti propagácie s využitím technológie umelej inteligencie a veľkých dát a spustením globálneho marketingu s dôrazom na sociálne médiá a internetové vyhľadávače. V súlade s najnovšími trendmi v oblasti obchodu a politiky usporiada Kantonský veľtrh viac ako 20 fór a 50 prezentácií produktov či seminárov pre potenciálnych obchodných partnerov. Medzi najvýznamnejšie patria:

- Medzinárodné trhové fórum Kantonského veľtrhu 2019 so zameraním na propagáciu Číny a Ruska ako strategických partnerov pri príležitosti 70. výročia diplomatických vzťahov týchto dvoch krajín podporí konsolidáciu čínsko-ruskej ekonomickej a obchodnej spolupráce.

- Sieť globálnej spolupráce pre medzinárodný pavilón vyzdvihne príležitosti, ktoré veľtrh prináša širšej oblasti zálivu ako obchodná platforma podporujúca účasť podnikov a výmenu zdrojov medzi domácimi a medzinárodnými spoločnosťami.

Úsilie Kantonského veľtrhu o podporu trvalo udržateľného rozvoja sa vzťahuje aj na zmiernenie chudoby domácich podnikov. Viac ako 700 spoločností z menej rozvinutých oblastí získalo bezplatnú výstavnú plochu a zaradilo sa do tematických propagačných akcií, ktoré predstavili lokálne výrobky na medzinárodnom trhu a vytvorili nové trhové možnosti pre globálnych zákazníkov.

Viac informácií nájdete na: https://www.cantonfair.org.cn/en/index.aspx

O Kantonskom veľtrhu

Čínsky dovozno-vývozný veľtrh, známy tiež ako Kantonský veľtrh, sa koná každý druhý rok v meste Guangzhou už od roku 1957. Ide o najväčšiu výstavu s najdlhšou históriou, najvyššou úrovňou, najširšou škálou produktov, najrozsiahlejším portfóliom produktov a najširšou základňou nákupcov s najvyšším obchodným obratom v Číne.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/872376/CANTONFAIR_125_CONFERENCE.jpg

Kontakt: Chloe Cai, +86-20-8913 8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring