OTS: 18. ročník výstavy Manufacturing World Osaka sa skončil obrovským...

TASR, 16. októbra 2015 11:30

OTS: 18. ročník výstavy Manufacturing World Osaka sa skončil obrovským úspechom!

Na výstave sa pod jednou strechou stretlo rekordných 1063 vystavovateľov a 42.216 návštevníkov

Osaka, Japonsko, 16. októbra - (BUSINESS WIRE)(TASR-OTS) - Reed Exhibitions Japan Ltd., najväčší organizátor výstav v Japonsku, vyhlásil, že 18. ročník výstavy Manufacturing World Osaka, najväčšej výstavy spracovateľského priemyslu v západnom Japonsku, ktorá sa konala 7. - 9. októbra 2015 na výstavisku INTEX Osaka, sa skončil obrovským úspechom za účasti 1 063 vystavovateľov a 42.216 návštevníkov z celého sveta.

"18. ročník výstavy Manufacturing World Osaka bol veľmi úspešný a niesol sa v absolútne povzbudivej atmosfére aktívnych obchodných stretnutí, ktoré bolo vidno po celom výstavisku," povedal Takeshi Fujiwara, riaditeľ výstav spoločnosti Reed Exhibitions. "V mene manažmentu výstavy by som sa rád poďakoval vystavovateľom, návštevníkom, rečníkom na konferencii a zástupcom tlače... a každému, kto sa zúčastnil. Bolo pre nás veľkým potešením zaznamenať najvyšší počet vystavovateľov a návštevníkov v celej 18-ročnej histórii výstavy a my sa budeme naďalej snažiť tvoriť pevnú základňu pre obchod a lákať významných profesionálov z celého sveta."

Počet návštevníkov predstavuje súčet tých, ktorí navštívili 18. ročník výstavy Manufacturing World Osaka a 3. ročník výstavy Highly-functional Material World Osaka.

Kľúčové body

14-percentný nárast v počte vystavovateľov: 1 063 vystavovateľov v roku 2015 v porovnaní s 932 vystavovateľmi v roku 2014 Hoci počet vystavovateľov v roku 2014 bol najväčším v 17-ročnej histórii výstavy, rok 2015 opäť zaznamenal najvyšší počet vystavovateľov, ktorý vzrástol na 1 063.

Dosiaľ najvyšší počet 181 medzinárodných vystavovateľov predstavilo najnovšie medzinárodné trendy Dosiaľ najvyšší počet 181 vystavovateľov z 11 krajín/regiónov zo zahraničia - z Číny, Nemecka, Honkongu, Indie, Indonézie, Kórey, Singapuru, Taiwanu, Thajska, Spojených štátov a Vietnamu - zaklopalo na japonský trh. Čína, Kórea, Taiwan a Thajsko mali svoje vlastné národné pavilóny, ktoré poskytli miesto pre stretnutia, kde mohli najvyspelejšie ázijské technológie raziť najnovší medzinárodný trend. Rastúca globalizácia a oživenie japonského hospodárstva viedli k živým diskusiám medzi zahraničnými vystavovateľmi a japonskými návštevníkmi. Podľa odhadov by mal tento trend pokračovať aj v roku 2016.

Séria výstav Manufacturing World v roku 2016

Harmonogram série výstav pre rok 2016 je už známy a najbližšia výstava sa bude konať v apríli v meste Nagoya, kde sa nachádza ďalšie centrum japonského spracovateľského priemyslu. Prvý ročník výstavy Manufacturing World Nagoya, ktorú japonský spracovateľský priemysel už dlho očakáva, sa nakoniec bude konať v apríli 2016.

Pre vystavovateľov: Z dôvodu veľkej spokojnosti vystavovateľov a skutočnosti, že väčšina vystavovateľov si už rezervovala svoje výstavné miesto pre rok 2016, je počet zvyšných výstavných miest už veľmi obmedzený. Ak máte záujem byť vystavovateľom, kontaktujte manažment výstavy a zabezpečte si svoj stánok už teraz.

Harmonogram výstav v roku 2016

Nagoya Dátum: 19.-21. apríla 2016 miesto konania: Portmesse Nagoya, Japonsko http://www.japan-mfg.jp/en/nagoya/

Tokio Dátum: 19. - 21. apríla 2016 Miesto konania: Tokyo Big Sight, Japonsko http://www.japan-mfg.jp/en/

Osaka Dátum: 5. - 7. októbra 2016 Miesto konania: INTEX Osaka, Japan http://www.japan-mfg.jp/en/osaka/

Kontakty: Reed Exhibitions Japan Ltd. Kenichi Matsumoto (Mr.), Yifan Wang (Ms.) Manufacturing World Manažment výstavy matsumotok001@japan-mfg.jp tel: +81-3-3349-8519

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

her zll

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring