OTS: 15-hodinový let - MMC UAV prichádza s hydrónom, ktorý dokázal prelomiť r...

TASR, 23. septembra 2019 9:47

15-hodinový let - MMC UAV prichádza s hydrónom, ktorý dokázal prelomiť rekord

ŠEN-ČEN, Čína, 21. septembra 2019 /PRNewswire/ (TASR-OTS)-- Spoločnosť MMC UAV predstavila 17. septembra 2019 v Nemecku na súťaži InterGEO 2019, najväčšom svetovom geoinformačnom veľtrhu, svoj nový hydrón Griflion H počas rekordného 15-hodinového letu. Je to drón s vertikálnym a vzletom a pristátím s vodíkovým pohonom, s integrovaným dizajnom a vodíkovou batériou vyvinutou s veľkou stabilitou z dielne MMC.

15-hodinový let zabezpečuje zvýšenú efektívnosť letu

Najpodstatnejším vylepšením Griflionu H je predĺžený čas letu vďaka vysokoúčinnému kovovému bipolárnemu vodíkovému palivovému článku s maximálnou kapacitou uskladneného vodíka 27 l. Čas letu Griflionu H dosiahol rekordných 15 hodín bez užitočného zaťaženia a 10 hodín s užitočným zaťažením 3 kg, zatiaľ čo väčšina drónov na trhu sa môže popýšiť maximálnym časom letu len 2 hodiny. Za bežných okolností sa let pri mapovaní zvyčajne preruší niekoľkými vzletmi a pristátiami na rôznych miestach, a teda nižšou účinnosťou. Predĺžený čas letu Griflionu H výrazne zvyšuje účinnosť akcie. Medzi ďalšie vlastnosti patrí pohodlné ovládanie, vysoká bezpečnosť, široké pokrytie, nulové emisie a nízka hlučnosť. Spolu s rôznymi užitočnými zaťaženiami je to skvelé riešenie pre globálnych zákazníkov v oblastiach, ako sú prieskum a mapovanie, záchrana, bezpečnosť, hraničná a lesná hliadka.

Výrobky priemyselného reťazca s integrovaným dizajnom

MMC UAV ako jedna z mála spoločností schopných integrácie priemyselného reťazca a nezávislého výskumu a vývoja vyvinula vlastný vodíkový energetický systém vrátane vodíkovej batérie, vodíkovej fľaše, redukčného ventilu, vodíkového kompresora a generátora vodíka.

V roku 2016 uviedla firma MMC UAV na trh prvý multirotor poháňaný vodíkom na svete - HyDrone 1800 s letovým časom 273 minút. Griflion H prešiel celkovými vylepšeniami a teraz má zavedený systém vodíkových palív, ktorý prekonal svoj vlastný letový rekord. Integrovaná konštrukcia vytvára užšie spojenie medzi drónom, palivovým článkom a užitočným zaťažením.

O spoločnosti MMC

MMC UAV je popredný priemyselný výrobca UAV, ktorý sa venuje výrobe vysokovýkonných produktov z radov UAV (bezpilotné lietadlá). Založila portfólio produktov priemyselného reťazca vrátane drónov, drakov lietadiel, energetického systému, riadenia letu, prenosu obrazu, pozemnej riadiacej stanice a na mieru šitých riešení UAV, ako aj služby OEM a ODM pre globálnych zákazníkov v oblastiach, ako sú inšpekcie, verejná bezpečnosť, vyhľadávanie a záchrana, prieskum a mapovanie, ochrana životného prostredia a mnohé ďalšie s cieľom umožniť bezpečnejšiu, efektívnejšiu a nákladovo úspornejšiu prácu.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/998663/1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/998664/2.jpg

KONTAKT: Ryan Wong, +86-755-2691-6770, ryanwong@mmcuav.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring