OTS: 128. kantonský veľtrh sa uskutoční online 15. až 24. októbra

TASR, 21. septembra 2020 15:57

Kanton, Čína, 21. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Predstavitelia čínskeho veľtrhu pre dovoz a vývoz (Kantónsky veľtrh) oznámili, že 128. ročník sa uskutoční online od 15. do 24. októbra. Táto 10-dňová virtuálna výstava využije svoje možnosti digitálnej interakcie na vytvorenie nových príležitostí pre globálne spoločnosti na získavanie produktov a vytváranie obchodných partnerstiev.

„Usporiadanie kantonského veľtrhu online prispieva k ďalšiemu plneniu jeho úlohy všestrannej otvorenej platformy pre zahraničný obchod, podpory stabilného a zdravého rozvoja zahraničného obchodu v čase normalizovanej prevencie a kontroly epidémie a k zabezpečeniu neobmedzeného zahraničného obchodu, obchodného a dodávateľského reťazca. Budeme tvrdo pracovať na tom, aby sme vystavovateľom a kupujúcim poskytli lepšie a pohodlnejšie služby. Čínske a zahraničné podniky a kupujúci sú vítaní, aby sa na výstave aktívne zúčastňovali a obchodovali," uviedol hovorca čínskeho ministerstva obchodu Gao Feng.

128. virtuálny kantonský veľtrh pripraví 50 výstavných zón so 16 produktovými kategóriami s cezhraničnou zónou elektronického obchodu zameranou na podporu integrovaných pilotných zón zameraných na rozšírenie spolupráce medzi cezhraničnými platformami elektronického obchodu B2B.

Digitálna platforma virtuálneho veľtrhu prichádza s vylepšenými funkciami a optimalizovaným registračným procesom pre globálnych kupujúcich. Táto novo vylepšená webová stránka umožňuje ľahšiu navigáciu po webových stránkach a zvyšuje efektívnosť pre kupujúcich, ako aj pre predávajúcich prostredníctvom komplexnejších funkcií vyhľadávania a intuitívnejšieho rozhrania.

Na uľahčenie obchodných procesov budú poskytované aj inovatívne cloudové technológie, online nástroje pre služby, ako je napríklad predvádzanie produktov naživo, nástroje okamžitej komunikácie, plánovanie obchodných stretnutí a párovanie obchodných transakcií.

Podpora globálneho obchodu prostredníctvom nových kanálov

Kantonský veľtrh je príkladom najnovšieho inovatívneho príspevku Číny k stabilizácii globálneho priemyslu a dodávateľských reťazcov. Pretože čínsky dovoz a vývoz naďalej vykazuje silnú dynamiku oživenia, veľtrh sa chystá podporiť globálny obchod otvorením nových kanálov na posilnenie medzinárodnej hospodárskej a obchodnej spolupráce.

Vďaka novému trendu spotreby, ktorá sa uskutočňuje z pohodlia domova, pomôže kantonský veľtrh spoločnostiam prispôsobiť sa novým ekonomickým normám prostredníctvom vytvorenia platformy na uvedenie svojich vysoko kvalitných výrobkov pre domácnosť vrátane domácich spotrebičov, kuchynského riadu a prenosných vnútorných cvičebných zariadení.

Na jesennom Kantonskom veľtrhu 2020 sa tiež uskutočnia podujatia na tému „Promotion on Cloud", (Propagácia v cloude), ktoré umožnia rozvoj nových globálnych partnerov a spustenie podporných programov určených pre kupujúcich aby sa mohli lepšie prispôsobiť online výstave.

https://www.cantonfair.org.cn/en/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1276982/Canton_Fair.jpg

Kontakt:

Ms. Chloe Cai, +86-20-8913 8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn  

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring