OTS: 127. ročník kantonského veľtrhu končí, vznikol nový online obchodný...

TASR, 2. júla 2020 16:36

OTS: 127. ročník kantonského veľtrhu končí, vznikol nový online obchodný mechanizmus

Guangzhou 2. júla (TASR-OTS) /PRNewswire/ - 10-dňový 127. veľtrh dovozu a vývozu v Číne (Kantonský veľtrh) sa skončil s plodnými výsledkami a pomohol podporiť rozvoj medzinárodného obchodu a ďalšie otvorenie obchodu v rámci pandémie COVID -19. Akcia prilákala registrovaných kupcov z rekordných 217 krajín a regiónov.

Vyskúšajte interaktívnu multikanálovú tlačovú správu: https://www.multivu.com/players/English/8743251-127th-china-import-and-export-fair-canton-fair/

"Prvý virtuálny kantonský veľtrh prekonal limity času a priestoru pre čínske a medzinárodné spoločnosti, aby mohli rokovať o obchodnej spolupráci a byť veľkým prínosom v rámci stabilizácie globálneho dodávateľského reťazca," uviedol Xu Bing, hovorca kantonského veľtrhu a zástupca generálneho riaditeľa zahraničného obchodu Číny.

127. kantonský veľtrh vytvoril novú formu online výstavy a vytvoril inteligentný a efektívny mechanizmus obchodných rokovaní s využitím digitálnej technológie.

Viac ako 25.000 vystavovateľov využilo širokú škálu možností zobrazenia vrátane grafiky, videa a 3D, aby predviedli svoje výrobky, spolu s predstavením množstva globálnych debutov a inteligentných produktov. Kupujúci z celého sveta začali po návšteve výstavnej haly rozhovory s predajcami na mieste o prípadných objednávkach alebo rezervovaných stretnutiach, tak aby mohli začať rokovania.

Showroom live stream spustený v rámci veľtrhu poskytol vystavovateľom ďalšie príležitosti zapojiť sa do rozšírených interaktívnych skúseností s obchodnými partnermi. Vystavovatelia použili prispôsobené riešenia live streamov, aby prezentovali a zdôraznili svoju konkurencieschopnosť, napríklad vytvorením showroomu virtuálnej reality alebo zobrazením automatizovanej výrobnej linky v závode. Vystavovatelia mali možnosť naplánovať svoj živý prenos na základe časového pásma klienta, čo umožnilo optimalizáciu zážitku bez ohľadu na to, či klient pochádza z Ameriky, Európy, Ázie a Tichomoria, Stredného východu alebo Afriky.

127. kantonský veľtrh tiež poskytol podporu vystavovateľom pri hľadaní obojstranne výhodných obchodných príležitostí prostredníctvom 24 propagačných akcií a 64 podujatí zameraných na uvedenie nových produktov na trh. V jednom z vrcholov veľtrhu sa niekoľko popredných čínskych spoločností elektronického obchodu zúčastnilo seminára o zabezpečovaní zdrojov, ktorý pomohol nadviazať kontakt s viacerými kupujúcimi poskytnutím podrobnejších informácií.

Okrem toho na Kantonskom veľtrhu dizajnu výrobkov a obchodu (PDC) sa konalo 13 tematických cloud seminárov a usporiadalo sa 20 cloudových prehliadok, na ktorých 33 módnych značiek predstavilo svoje najnovšie ponuky.

Kantonský veľtrh podporí rozmanitejší a prepojenejší svet tým, že od polovice októbra do konca októbra sa uskutoční 128. ročník, ktorý pomôže propagovať mnohostranné hospodárske výmeny a obchodnú spoluprácu.  

Kontakt: Ms. Chloe Cai, Tel: +86-20-8913 8622, Email: info@cantonfair.org.cn

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring
Zóna verejného záujmu