OTS: 126. ročník Kantonského veľtrhu odštartoval ako otvorená platforma pre...

TASR, 17. októbra 2019 9:32

OTS: 126. ročník Kantonského veľtrhu odštartoval ako otvorená platforma pre všetkých

Guangzhou, Čína 17. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Na 126. ročníku čínskeho dovozno-vývozného veľtrhu („Kantonský veľtrh alebo veľtrh") v Guangzhou sa od 15. októbra 2019 ploche 1,18 milióna m2 predstaví viac ako 25 000 spoločností a zákazníkov z viac ako 210 krajín a regiónov sveta.

Xu Bing, hovorca Kantonského veľtrhu a zástupca generálneho riaditeľa Centra zahraničného obchodu Číny, poznamenal, že Kantonský veľtrh je svedkom zmien v obchode už 70 rokov od založenia Čínskej ľudovej republiky a 126. ročník veľtrhu je významný z pohľadu nepretržitého a stabilného rastu.

Tohtoročný veľtrh je svedkom kontinuálneho rastu globálnej spolupráce. V rámci „Programu globálneho partnerstva Kantonského veľtrhu" si táto veľkolepá výstava našla už 128 partnerov v 72 krajinách a regiónoch. Veľtrh bude prezentovať produkty z Japonska a Kanady a v medzinárodnom pavilóne sa predstaví 11 národných delegácií. 642 zámorských spoločností predstaví svoje výrobky, z ktorých viac ako 60 percent pochádza z krajín pozdĺž Iniciatívy pásu a cesty. Spolu s čínskymi vystavovateľmi z národných pavilónov, ktoré pokrývajú 16 kategórií výrobkov, Kantonský veľtrh umožní multifunkčnú integrovanú platformu, ktorá podnieti otváranie regiónu a priemyselný rozvoj.

Kantonský veľtrh priniesol inovácie v oblasti marketingu, pričom stále dodržiava princíp „inovatívneho, špecializovaného, cieleného a delikátneho". Zameral sa najmä na kľúčové odvetvia a cieľové trhy, aby poskytol viac pohodlia, bezpečnejšie transakcie a vyššiu návratnosť pre zákazníkov.

Na veľtrhu sa bude konať aj viac ako 20 tematických fór venovaných riadeniu rizika, menám, prispôsobovaniu ponuky a dopytu a obchodným trendom. Jedným z najdôležitejších podujatí je Fórum o rozvoji medzinárodného obchodu Kantonského veľtrhu 2019, na ktorom sa stretnú odborníci v odvetvia, aby prediskutovali meniace sa globálne hospodárske a obchodné súvislosti a reakcie na komplexné stratégie medzinárodného obchodu. Fórum bude tiež viesť dialóg o príležitostiach pozdĺž Iniciatívy pásu a cesty.

https://www.cantonfair.org.cn/en/index.aspx

O Kantonskom veľtrhu

Čínsky dovozno-vývozný veľtrh, známy tiež ako Kantonský veľtrh, sa koná každý druhý rok v meste Guangzhou už od roku 1957. Ide o najväčšiu výstavu s najdlhšou históriou, najvyššou úrovňou, najširšou škálou produktov, najrozsiahlejším portfóliom produktov a najširšou základňou nákupcov s najvyšším obchodným obratom v Číne. Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1011715/126th_Canton_Fair.jpg

Kontakt: Chloe Cai, +86-20-8913-8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring