OTS: 120. ročník Kantonského veľtrhu rozšíri medzinárodný vplyv, keď...

TASR, 18. októbra 2016 8:51

OTS: 120. ročník Kantonského veľtrhu rozšíri medzinárodný vplyv, keď 15. októbra otvorí svoje brány tak, ako už šesťdesiat rokov

Guangzhou, Čína 18. októbra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Šesťdesiat rokov po svojom prvom ročníku otvorí Čínsky dovozný a vývozný veľtrh (Kantonský veľtrh) v Guangzhou opäť 15. októbra oficiálne svoje brány pri príležitosti svojho 120. ročníka.

Veľtrh sa rozkladá na ploche 1,18 milióna štvorcových metrov a je rozdelený na tri sektory s celkovým počtom 60.250 stánkov, z ktorých 59.252 sa nachádza v Národnom pavilóne a prezentuje 23.938 firiem v rámci 16 komoditných kategórií v 50 výstavných halách. V Medzinárodnom pavilóne sa predstaví 615 spoločností z viac ako 40 krajín a regiónov.

Prvá fáza veľtrhu sa uskutoční od 15. do 19. októbra v oblasti elektroniky a strojárstva, technického vybavenia a stavebných výrobkov. Druhá fáza bude prebiehať od 23. do 27. októbra a zameria sa hlavne na spotrebiteľský tovar a darčeky. Posledná fáza od 31. októbra do 4. novembra bude patriť oblečeniu a textilu, taškám a batožine, rekreácii a športu, potravinám, zdravotníckym potrebám a farmaceutickým produktom.

Dôraz je tento rok kladený na výraznú optimalizáciu prezentácie a inštalácie. 124 produktových zón bolo v rámci 27 výstavných sektorov vytvorených pre tradičné odvetvia vrátane stavebných a konštrukčných materiálov, strojníctva, technického vybavenia a nástrojov, oblečenia, textilu a liečiv. Pre nové odvetvia ako je energetika a chovateľské produkty sa otvárajú nové zóny, aby prilákali vystavovateľov prevádzkujúcich firmy v tejto oblasti. Počas 120. ročníka Kantonského veľtrhu sa uskutoční 23 stretnutí a podujatí vrátane priemyselných fór a konferencií, analýz trendov, prieskumov dizajnu a inovácie, výmen v oblasti výskumu a vývoja a diskusií o skúsenostiach s obchodnými značkami a ich marketingom. Ďalším lákadlom je sekcia dizajnu, v rámci ktorej sa uskutoční séria výstav, dialógov a módnych prehliadok 94 dizajnových firiem zo 14 krajín a regiónov.

„Kantonský veľtrh má teraz ten najlepší vplyv na sociálne médiá v odvetví. Na Facebooku nás v 7 jazykoch každý deň sleduje už 600.000 fanúšikov a 20.000 na sieti LinkedIn," povedal hovorca Kantonského veľtrhu Xu Bing. „Tentokrát organizujeme aj 16 videokonferencií v 15 krajinách, na ktoré pozývame návštevníkov, ktorí s nami môžu objavovať obchodné príležitosti a partnerov a diskutovať o rôznych trendoch v odvetviach. Neustále tiež zdokonaľujeme náš výmenný program mediálnych zdrojov, v ktorom sú dnes už účastníci z 35 organizácií v 21 krajinách a regiónoch. Dúfame, že si všetci vystavovatelia a zákazníci naplno užijú Kantonský veľtrh už šesťdesiaty rok."

Kontakt:

pani Chloe Cai, +86-20-8913 8622, caiyiyi@cantonfair.org.cn

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring