OTS: 34 spoločností z programu Unicorn v rovnaký deň oznámilo plán byť verejne...

TASR, 25. augusta 2020 14:48

34 spoločností z programu Unicorn v rovnaký deň oznámilo plán byť verejne obchodovanou spoločnosťou

Peking, 25 augusta (TASR-OTS)(PRNewswire) - 24. augusta sa v TOJOY uskutoční veľtrh China Unicorn Carnival 2020, v ktorom majú sľubné spoločnosti prístup ku kapitálu, zdrojom a partnerstvám potrebným pre rast v Číne prostredníctvom jednej z najväčších obchodných akceleračných platforiem na svete. Len v prvý deň tejto udalostí oznámilo 34 projektov, ktorých činnosť bola posilnená vďaka platforme TOJOY, svoj úmysel byť verejne obchodovaným s pomocou programu TOJOY, ktorý je určený na asistenciu pri kótovaní programov.

Spoločnosť TOJOY posilňuje 34 spoločností, ktoré majú pozíciu pre verejné obchodovanie v budúcnosti

Na udalosti usporiadanej k 29. výročiu spoločnosti, ktoré sa konalo 18. augusta, vedenie spoločnosti TOJOY hovorilo o predchádzajúcich úspechoch, ktoré položili základ pre toto vyhlásenie 34 projektov. Všetkých 34 projektov rástlo s TOJOY tým, že využívalo platformu na prístup ku kapitálu, partnerom a podnikateľským zdrojom nebývalým tempom.

V apríli 2020, v kritickom okamihu oživenia hospodárstva Číny, usporiadala spoločnosť TOJOY a Profesionálny výbor investičných spoločností v oblasti špičkových technológií v Číne druhý globálny veľtrh Unicorn prostredníctvom online platformy TOJOY, cloudovej aplikácie TOJOY Entrepreneur Cloud. Desať spoločností využilo túto udalosť na prístup ku kapitálu, zdrojom a partnerstvám ponúkaným prostredníctvom platformy od stoviek tisícov ľudí z celého sveta.

Vďaka neustálemu budovaniu, zlepšovaniu a zavádzaniu svojej platformy na zdieľanie v celosvetovom meradle spoločnosť TOJOY spojila silné obchodné zdroje na celom svete, aby do rýchlo sa rozvíjajúcich spoločností vstrekla stály prúd rastu.

Budovanie efektívneho podnikového akcelerátora

Na oslavu 29. výročia spoločnosti TOJOY, predseda predstavenstva TOJOY, Lu Junqing, ocenil štyri prvé úspechy počas prvých troch desaťročí spoločnosti, ktoré podľa jeho názoru viedli k súčasnému úspechu. Sú nimi vytvorenie jedinečne integrovaného univerzálneho obchodného modelu spoločnosti, debut globálnej obchodnej platformy O2O, vývoj samosprávneho systému riadenia, ktorý stimuluje tvrdú prácu a zásluhy a akumuláciu kvalitného globálneho podnikateľského tímu.

Predseda Lu tiež pripísal dodržiavanie kódexu „inovácie, jednoty a integrity" v rámci celej platformy ku kľúčovému trvalému úspechu spoločnosti TOJOY.

Na podujatí boli delegáti niekoľkých hviezdnych spoločností, ktorých rozvoj spoločnosť TOJOY urýchlila, vrátane zástupcov z celoštátneho reťazca starostlivosti o matky a deti B&G, platformy inteligentných dodávok Sousou Shenbian a Kweichow Moutai - spoločnosti s najvyššou trhovou kapitalizáciou v pevninskej čínskej burze cenných papierov. Dňa 18. augusta viacero hviezdnych spoločností vrátane China Mobile a Dana Technology podpísalo zmluvy na mieste, aby formálne vstúpili do akcelerátoru Unicorn od spoločnosti TOJOY.

Dnes spoločnosť TOJOY v rámci akcelerátora zastrešuje viac ako 300 spoločností v rôznych odvetviach, so špeciálnym zameraním na inovatívne odvetvia, ako je elektronický obchod, internet vecí a spoločnosti zamerané na big data.

Globálny generálny riaditeľ spoločnosti TOJOY Ge Jun hovorí o budúcnosti. Očakáva, že spoločnosť TOJOY bude naďalej posilňovať svoje inkubačné schopnosti a rozširovať svoju platformu tak, aby dosahovala zisky do roku 2021, a aby potom v rokoch 2022 - 2023 v plnej miere nasadila svoj globálny urýchľovač Unicorn s cieľom posilniť postavenie podnikov na celom svete.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1232406/The_34_semi_unicorn_projects_launched_TOJOY.jpg

Kontakt: Guoxiaoyu, Tel: +86-18611740095, Email: guoxiaoyu@tojoy.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring