OTS: Zynga zahájila predaj hry Harry Potter: Puzzles & Spells v Južnej Kórei

TASR, 20. januára 2021 15:15

Zynga zahájila predaj hry Harry Potter: Puzzles & Spells v Južnej Kórei

Tento mobilný herný hit, ktorý získal niekoľko ocenení, je teraz k dispozícii v obchodoch Apple App Store a Google Play v Južnej Kórei

--(BUSINESS WIRE)(TASR-OTS)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA):

Táto tlačová správa obsahuje multimediálny obsah. Zobraziť plnú verziu tu: https://www.businesswire.com/news/home/20210119005175/en/

Spoločnosť Zynga uvádza hru Harry Potter: Puzzles & Spells v Južnej Kórei (Graphic: Business Wire)

KTO:

Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), svetová jednotka v interaktívnej zábave, oznámila zahájenie predaja hry Harry Potter: Puzzles & Spells v Južnej Kórei. Táto cenami ovenčená mobilná hra, ktorá je oficiálne licencovaná od štúdia Warner Bros Games a ktorá bola vydaná pod značkou Portkey Games, je teraz k dispozícii hráčom v Južnej Kórei a je plne lokalizovaná do kórejčiny.

ČO:

Hra Harry Potter: Puzzles & Spells, ktorá získala cenu Google Play 2020 za najlepšiu voľnočasovú hru (Google Play 2020 Award for Best Casual Game) a Cenu vydavateľov v obchode Apple AppStore (Apple App Store Editors 'Choice Award), je teraz k dispozícii na bezplatné stiahnutie v obchodoch App Store a Google Play v Južnej Kórei. Hráči v tomto regióne tak teraz majú prístup k všetkému existujúcemu aj skôr vydanému obsahu, ktorého súčasťou je viac ako 1000 hádaniek typu „spoj tri“ s čarodejníckymi prvkami na motívy príbehu Harryho Pottera a sveta čarov a kúziel.

Okrem spustenie hry v Južnej Kórei teraz majú tiež všetci hráči prístup k novým prvkom pre úpravu herného avatara, vďaka ktorým si môžu vytvoriť podobizeň Zayna Malika, slávneho svetového umelca a veľkého fanúšika Harryho Pottera. Medzi tieto prvky patrí nová brada, náušnice, obočie, vlasy a oči, ktoré boli vytvorené v decembri, aby si vybraní hráči mohli vytvoriť avatara s podobou Malika, a teraz už budú k dispozícii všetkých hráčom.

VÝROKY:

"Hra Harry Potter: Puzzles & Spells si získala rad ocenení a uznanie od hráčov a verne zobrazuje milované postavy, miesta a kúzla z tejto série," povedal Bernard Kim, prezident vydavateľskej divízie firmy Zynga. "Navyše táto hra vnáša do Sveta čarov a kúziel súťaživosť, pretože hráči majú možnosť zapojiť sa do klubov spolu s ostatnými fanúšikmi a bojovať o umiestnenie v globálnych rebríčkoch. Vítame hráčov z Južnej Kórei, ktorí patria medzi najzapálenejších a najsúťaživejších hráčov na svete, a prajeme im, aby si užívali kúzla, vzájomnú spoluprácu a klubové súťaže v hre Harry Potter: Puzzles & Spells. "

O HRE:

V hre Harry Potter: Puzzles & Spells, ktorá je hrou typu „spoj tri“, sa hráči vydávajú do sveta čarov, kúziel, humoru a farieb a stretávajú sa so svojimi obľúbenými postavami zo série o Harrym Potterovi. Hra obsahuje hudbu a hlasy hercov z pôvodných filmov o Harrym Potterovi a hráči Harryho sprevádzajú na jeho ceste svetom čarov a kúziel. Hráči v tejto hre riešia logické hádanky, postupne sa učia nové kúzla a získavajú ďalšie výhody a stretávajú sa skákajúcimi čokoládovými ropuchami a okrídlenými kľúčmi, ktoré tak dôverne poznajú z kníh a filmov o tejto kúzelnícke postave. Navyše si môžu zahrať kúzelnícky šach, prekonávať ďalšie neočakávané prekážky a získavať zaujímavé predmety. V duchu kamarátstva a priateľského súperenia v Rokforte môžu hráči zakladať kluby alebo sa do nich pridávať, spolupracovať s ostatnými fanúšikmi, zdieľať životy a získavať skvelé ceny v špeciálnych klubových udalostiach.

Hru Harry Potter: Puzzles & Spells možno hrať na zariadeniach s operačným systémom iOS a Android a tiež na zariadeniach Amazon Kindle alebo na Facebooku. Sledujte naše sociálne siete Facebook, Instagram a Twitter a navštívte herné webové stránky www.harrypotterpuzzlesandspells.com.

PROPAGAČNÉ MATERIÁLY:

Grafiku, videá a ďalšie propagačné materiály ku hre si môžete stiahnuť na webovej stránke: http://bit.ly/HPPS_SouthKoreaLaunch

O spoločnosti Zynga

Zynga je svetová jednotka v oblasti interaktívnej zábavy a jej poslaním je spájať svet prostredníctvom hier. Viac ako miliarda ľudí hrá rôzne hry od firmy Zynga, ako sú napríklad CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Merge Dragons!TM, Merge Magic!TM, Toon BlastTM, Toy BlastTM, Words With FriendsTM a Zynga PokerTM. Hry od spoločnosti Zynga sú dostupné vo viac ako 150 krajinách a možno ich hrať na sociálnych sieťach alebo mobilných zariadeniach po celom svete. Zynga bola založená v roku 2007 a sídli v San Franciscu. Okrem toho má ďalšie pobočky v Spojených štátoch amerických, Kanade, Veľkej Británii, Írsku, Indii, Turecku a Fínsku. Viac informácií nájdete na webových stránkach www.zynga.com alebo sledujte spoločnosť Zynga na sociálnych sieťach Twitter, Instagram, Facebook alebo na blogu spoločnosti Zynga.

O spoločnosti Warner Bros. Games

Warner Bros. Games, divízia spoločnosti Warner Bros. Home Entertainment, Inc., je popredným celosvetovým vydavateľom, developerom, poskytovateľom licencií a distribútorom obsahu pre interaktívnu zábavu na všetkých platformách, vrátane konzol, vreckových, mobilných a PC hier. Firma sa zaoberá vývojom vlastných hier ako aj distribúciou herných titulov tretích strán. Ďalšie informácie o firme Warner Bros. Games nájdete na webovej stránke https://www.wbgames.com/.

O spoločnosti Portkey Games

Značka Portkey Games od spoločnosti Warner Bros. Interactive Entertainment ponúka nové herné zážitky v oblasti mobilných hier a videohier, ktoré hráča vtiahnu do vlastných dobrodružstiev sveta čarov a kúziel inšpirovaných pôvodnými príbehmi J. K. Rowlingovej. Hráči hier Portkey Games majú možnosť zvoliť si vlastný príbeh a vstúpiť do čarodejníckeho sveta a prežívať nové a jedinečné veci. Značka vznikla preto, aby hráčom a fanúšikom ponúkla nové herné zážitky, ktoré im umožnia nechať sa pohltiť čarodejníckym svetom, kde si môžu vytvárať svoj vlastný čarovný príbeh.

Vydavateľské práva WIZARDING WORLD (ČARODEJNÍCKY SVET), HARRY POTTER sú majetkom J. K. Rowlingovej. Postavy, mená a indície súvisiace s titulmi HARRY POTTER: Puzzles & SPELLS, PORTKEY GAMES, WIZARDING WORLD a HARRY POTTER sú ochranné známky spoločnosti Warner Bros. Entertainment Inc. TM Zynga Inc. Všetky práva vyhradené.

WB SHIELD: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s20)

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210119005175/en/

Kontakty

ZYNGA MEDIA CONTACT:

Dana Whitney | dwhitney@zynga.com

Zdroj: Zynga Inc.

Multimédiá

Fotografia

Spoločnosť Zynga uvádza hru Harry Potter: Puzzles & Spells v Južnej Kórei (Graphic: Business Wire)

Fotografia

Avatar Zayna Malika v hre Harry Potter: Puzzles & Spells (Graphic: Business Wire)

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring