OTS: Zostáva len 100 dní do otvorenia Medzinárodného dovozného veľtrhu v Číne

TASR, 2. augusta 2019 10:53

Šanghaj 2. augusta (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Zostáva menej ako 100 dní do otvorenia druhého ročníka Medzinárodného dovozného veľtrhu v Číne (CIIE). 26. júla sa v Šanghaji uskutočnilo stretnutie pre vystavovateľov a kupujúcich pred otvorením veľtrhu, na ktorom sa zúčastnilo okolo 100 spoločností pôsobiacich v potravinárskom, poľnohospodárskom a zdravotníckom odvetví, aby predstavili svoje výrobky a stretli sa s potenciálnymi zákazníkmi.

Podľa informácií zverejnených ministerstvom obchodu 26. júla potvrdilo svoju účasť na druhom ročníku veľtrhu CIIE, ktorý sa koná v Šanghaji od 5. do 10. novembra, viac ako 60 krajín.

Čínska národná poštová služba v spolupráci s kanceláriou Medzinárodného dovozného veľtrhu v Číne vydala 25. júla 5 000 špeciálnych pohľadníc na privítanie vystavovateľov a kupujúcich na druhom veľtrhu CIIE.

Organizátori výstavy ohlásili celý rad podporných podujatí a aktivít a odhalili podrobnosti o prípravných prácach druhého ročníka CIIE. Všeobecná colná správa zriadila v mieste konania výstavy špeciálnu kanceláriu - Národné výstavné a kongresové centrum, ktoré dohliada na postupy pri vybavovaní zahraničných exponátov a poskytuje komplexné služby vystavujúcim spoločnostiam.

Okrem toho vošlo do platnosti 13 stratégií na uľahčenie colných režimov na tento rok a na oficiálnej webovej stránke boli uverejnené zoznamy obmedzených a zakázaných položiek.

Ministerstvo poľnohospodárstva a vidieku zefektívnilo postup schvaľovania dovozu a vývozu ohrozených vodných rastlín a živočíchov do mesta Šanghaj.

Šanghajská správa duševného vlastníctva uviedla, že bude uprednostňovať preskúmanie žiadostí vystavovateľov výstavy a na mieste zriadi špecializované servisné miesto.

Výstava je prvým národným veľtrhom na svete zameraným na dovoz. V minulom roku dosiahla hodnota predbežných zmlúv uzatvorených počas prvého ročníka vyše 57,8 miliárd dolárov realizovaných za jeden rok. Podľa Sun Chenghaia, zástupcu riaditeľa kancelárie CIIE, potvrdilo svoju účasť na druhom ročníku veľtrhu viac ako 3 000 zahraničných spoločností zo 150 krajín a regiónov.

Podľa jeho slov sa prihlásilo spolu 39 domácich obchodných misií, ktoré pozostávajú z takmer 600 subdodávateľských misií z provincií, autonómnych regiónov a obcí. Dodal, že registrácia návštevníkov z radov odborníkov je otvorená od 1. júla.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/955240/CIIE_Event.jpg

Kontakt: Liu Xiang, +86-20-89268255, 1014734924@qq.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring