OTS: Značka Great Wall Motor debutuje na indickom autosalóne Auto Expo...

TASR, 5. februára 2020 17:48

OTS: Značka Great Wall Motor debutuje na indickom autosalóne Auto Expo a razí si cestu na celosvetový trh

Naí Dillí 5. februára (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - V stredu 5. februára sa v Nai Dillí otvorili brány 15. ročníka indického autosalónu Auto Expo. Spoločnosť Great Wall Motor (601633.SS/02333.HK), svetovo uznávaný výrobca SUV a pickupov, sa na tomto podujatí objavila po prvý raz a to s modelmi Haval a Great Wall EV. Indickým zákazníkom tu predstavila svoju silnú produktovú radu a popredné technológie. Prítomnosť značky Great Wall Motor na výstave signalizuje formálny vstup automobilky na indický trh.

Haval, čínsky globálny líder v segmente SUV, predstavil nielen svetový debut koncepcie H a indický debut Vision 2025, ale aj štyri špičkové inteligentné SUV - F7, F7x, F5 a H9. Všetky z nich si už vybudovali dobrú povesť na svetových trhoch. Značka Great Wall EV, ktorá pôsobí ako nezávislý výrobca elektrických automobilov v rámci spoločnosti Great Wall Motor, prezentovala dva z hlavných vlajkových produktov, EV R1 a EV iQ.

Stratégia pre indický trh naznačuje, že spoločnosť Great Wall Motor chce v tejto krajne pôsobiť v oblasti výskumu a vývoja, výroby, dodávky aj obchodu.

Spoločnosť Great Wall Motor plánuje modernizáciu svojho výskumného a vývojového centra v Bangalore so zameraním na tvorbu inteligentných a bezpečných vozidiel pre indických spotrebiteľov pri súčasnom zvyšovaní investícií do miestneho výskumu a vývoja. Pokiaľ ide o výrobu, spoločnosť urýchli akvizíciu závodu Talegaon v Indii tak, že postaví desiaty závod na výrobu automobilov na svete a bude ďalej lokalizovať výrobu. Skupina Great Wall Holdings Group bude okrem toho investovať do výroby batérií v Indii vybudovaním kompletného systému dodávateľského reťazca. Značka Haval uvedie na trh v krajine celý rad SUV, zatiaľ čo značka Great Wall EV uvedie na trh celý rad modelov určených na cestovanie aj na súkromné použitie. Spoločnosť Great Wall Motor bude okrem predaja výrobkov v Indii aj vyvážať vozidlá vyrobené v závodoch v Indii do iných krajín.

Celková expanzia na indickom trhu pomôže spoločnosti Great Wall Motor ďalej napredovať vo svojej globálnej stratégii a zvýšiť vlastnú konkurencieschopnosť v rámci globálneho automobilového priemyslu budúcnosti.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1086557/Great_Wall_MOtor_Expo.jpg

Kontakt: Zhang Jiajia, +86-18611847477, gwpr@gwm.cn

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring