OTS: Zmena vo vedení v Asociácii personálnych agentúr Slovenska

TASR, 6. novembra 2012 10:33

Bratislava 6. novembra (TASR-OTS) - Po desiatich rokoch nastala v Asociácii personálnych agentúr Slovenska zmena na vedúcej pozícii. Novým prezidentom sa stal Patrik Petráš.

APAS vznikla v roku 2002 ako združenie najskúsenejších spoločností v personálno-poradenskej oblasti na Slovensku. Momentálne má 10 členov, najvýznamnejších personálnych agentúr na Slovensku, z ktorých je väčšina súčasťou nadnárodných koncernov pôsobiacich v rámci celého sveta. Hlavným cieľom organizácie APAS je spolupodieľať sa na zavádzaní opatrení a tvorbe legislatívy podľa štandardov platných v zahraničí. Novozvolený prezident asociácie Patrik Petráš vidí prínos jej činnosti jednoznačne: "APAS je už bezmála desať rokov partnerom pri tvorbe legislatívy, svojimi skúsenosťami a návrhmi prispieva ku formovaniu pracovného trhu. Základná idea a vyznávané hodnoty jeho členov sú aj do budúcna zárukou, že aj samotné agentúry sa budú naďalej aktívne podieľať na formovaní ale aj očiste pracovného trhu. Aj naďalej sa chceme sústrediť najmä na riešenie otázky dočasného prideľovania zamestnancov, ktorá je jednou z najdiskutovanejších tém ohľadne personálneho trhu v posledných mesiacoch."

Patrik Petráš je CEO personálnej agentúry Start People s.r.o., jedného zo zakladajúcich členov združenia APAS, ktorá na slovenskom trhu pôsobí 15 rokov a je súčasťou silnej nadnárodnej skupiny USG People N.V., jedného z najväčších zamestnávateľov na európskom trhu.

Kontakt: Start People s.r.o. Mgr. Petra Pohanková Marketing Manager Drieňová 1/H Eden Park 821 01 Bratislava, Slovensko

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring