OTS: Zámok Highclere, domov Downton Abbey, je teraz k dispozícii v rámci siete..

TASR, 17. septembra 2019 10:38

Zámok Highclere, domov Downton Abbey, je teraz k dispozícii v rámci siete ubytovaní Airbnb

- Pri príležitosti uvedenia filmu Downton Abbey otvorí zámok Highclere svoje brány dvom hosťom, na ktorých prostredníctvom platformy Airbnb čaká nevšedný zážitok

- Dvaja fanúšikovia budú môcť 26. novembra stráviť noc v jednej z veľkých spální

- Hostia budú mať jedinečný prístup do zámku a jeho priľahlých častí, vrátane extravagantnej tradičnej večere v ikonickej štátnej jedální zámku Highclere

LONDÝN, 17. septembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Zámok Highclere, domov Downton Abbey, je teraz na jednu noc k dispozícii na ubytovacej platforme Airbnb. Len na jedinú noc otvorí zámok Highclere svoje brány dvom hosťom, aby mali najväčší nadšenci možnosť ponoriť sa do ikonickej lokality filmu Downton Abbey a zistiť, ako asi vyzeral život rodiny Crawleyovcov.

Hostia sa budú počas svojho pobytu cítiť ako kráľovská rodina. Gróf s grófkou z Carnarvonu pozvú svojich hostí na exkluzívny večierok s kokteilmi do salónu a po ňom bude nasledovať tradičná večera v štátnej jedálni, pri ktorej ich bude obsluhovať komorník zo zámku Highclere. Po večeri sa bude v knižnici podávať káva, predtým než sa hostia rozídu do svojich hlavných spální s kúpeľňou a výhľadom na 4 štvorcové kilometre pravého anglického trávnika.

Na druhý deň si budú môcť hostia vychutnať výnimočné raňajky pred súkromnou prehliadkou celého zámockého komplexu zámku Highclere. Zámok sa rozkladá na ploche 1 000 štvorcových metrov a má 300 miestností. V celom objekte sú bohato zdobené a zariadené izby a každý detail ponúka jedinečný pohľad do histórie zámku Highclere. Fanúšikovia dostanú príležitosť spoznať kultové miestnosti, ako napríklad salón, alebo si odpočinúť v jednej zo spální galérie nasledujúc stopy kráľov a kráľovien.

V rámci príprav na uvedenie filmu Downton Abbey do kín bude možné zapísať sa na zoznam rezervácií už 1. októbra 2019 o 12.00 h BST.

Lady Carnarvon, hostiteľka Airbnb uvádza: "Je pre mňa veľkou cťou môcť nazývať zámok Highclere svojim domovom a som veľmi rada, že sa o neho prostredníctvom platformy Airbnb budem môcť podeliť a ponúknuť hosťom tento nevšedný zážitok. Zámok Highclere je majetkom rodiny Carnarvonovcov od roku 1679 a má veľmi bohatú históriu. Mojou vášňou sú príbehy a dedičstvo zámku Highclere a už sa teším, že tu budem môcť privítať hostí."

Hadi Moussa, generálny manažér Airbnb pre severnú Európu hovorí: "Sme nadšení, že môžeme našim fanúšikom ponúknuť neobyčajný zážitok z Downton Abbey prostredníctvom pobytu v jedinečnom zámku Highclere. V Airbnb máme veľkú radosť, že môžeme našej komunite ponúknuť jedinečné a nezabudnuteľné zážitky z cestovania a sme si istí, že hostia zažijú magické chvíľky pri pobyte v takom ikonickom miest ako je Downton Abbey."

Domový poriadok:   · Žiadne domáce zvieratá, ale 9 priateľských psov žije na zámku! · Nefajčiť · Noviny musia byť vyžehlené · Na jednu osobu pripadá vždy len jeden komorník · Kokteilové šaty na večeru sú povinné · Klebetenie je možné len v priestoroch na prízemí · Pobyt je uprostred týždňa, pretože, koniec koncov - „Čo je to víkend?'

Informácie o rezervácii:

Zámok Highclere, domov Downton Abbey, si môžete prezrieť na webovej stránke Airbnb: airbnb.com/downtonabbey

Zámok Highclere je k dispozícii len na jednu noc pre dvoch hostí 26. novembra 2019 v cene 150 libier, služby zahrnuté v cene. Možnosť rezervácie bude od 1. októbra 2019 o 12.00 h BST.

V súvislosti s touto ponukou Airbnb odovzdá dar Medzinárodnému hnutiu Červeného kríža a Červeného polmesiaca.

O spoločnosti Airbnb

Spoločnosť Airbnb vznikla v roku 2008, aby vytvorila svet, v ktorom môže ktokoľvek patriť kamkoľvek. Umožňuje prirodzené cestovanie, ktoré je lokálne, autentické, rozmanité, inkluzívne a udržateľné. Airbnb jedinečným spôsobom využíva technológiu, ktorá ekonomicky posilňuje milióny ľudí na celom svete ponukou priestorov, vášne a talentu, vďaka ktorým sa stávajú podnikateľmi v oblasti cestovného ruchu. Trh s ubytovaním platformy Airbnb ponúka viac ako 6 miliónov jedinečných miest na pobyt v takmer 100 000 mestách a 191 krajinách. V sekcii "Experiences" ponúka Airbnb bezprecedentný prístup k miestnym komunitám a ich činnostiam prostredníctvom viac než 40 000 jedinečných remeselných aktivít, ktoré prevádzkujú hostitelia vo viac ako 1 000 krajinách celého sveta. Platforma Airbnb "ľudia pre ľudí" slúži všetkým stranám, vrátane hostiteľov, hostí, zamestnancov a komunít, v ktorých pôsobí.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/996249/Airbnb_x_Highclere_Castle.mp4

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/996250/Airbnb_Highclere_Castle_05.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/996251/Airbnb_Highclere_Castle_09.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/996252/Airbnb_Castle_by_night.jpg

Foto -

https://mma.prnewswire.com/media/996254/Airbnb_Dining_Room.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/996256/Airbnb_Lady_Carnarvon_by_Mikael_Buck.jpg

KONTAKT:

Laura Arrubla, Laura_Arrubla@dkcnews.com

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring