OTS: Začína sa registrácia návštevníkov 2. ročníka Medzinárodného dovozného...

TASR, 2. augusta 2019 10:59

Začína sa registrácia návštevníkov 2. ročníka Medzinárodného dovozného veľtrhu v Číne z radov odborníkov

Šanghaj 2. augusta (TASR-OTS) - /PRNewswire/ - Druhý ročník Medzinárodného dovozného veľtrhu v Číne (CIIE) prijíma registrácie návštevníkov z radov odborníkov. Domáci aj zahraniční odborníci sa môžu zaregistrovať na oficiálnej webovej stránke až do 30. septembra. Odkaz na registráciu: https://www.ciie.org/ciie/f/visitor/pre-book?locale=en Sprievodca registráciou: http://youtu.be/g6aruvCkshc

Druhý ročník veľtrhu CIIE, ktorý sa má konať v novembri v Šanghaji, predstaví sedem výstavných plôch: obchod so službami, automobilový priemysel, vybavenie, vedecko-technický svet, životný štýl, zdravotnícke vybavenie a výrobky zdravotnej starostlivosti a potraviny a poľnohospodárske výrobky.

Plánovaná výstavná plocha pre podnikateľskú a obchodnú časť na druhom ročníku veľtrhu CIIE bude mať 300 000 metrov štvorcových, čo je viac ako plocha prvého výstaviska.

Druhý ročník CIIE bude mať dodatočný výstavný priestor pre špičkový spotrebný tovar a produkty súvisiace s rozšírenou realitou, virtuálnou realitou a starostlivosťou o staršie osoby s cieľom udržať krok s hospodárskym rastom Číny a rastúcou spotrebou.

Veľtrh definuje návštevníkov z radov odborníkov ako kupujúcich, ktorí majú dobrý prehľad v danej oblasti a sú expertmi z podnikov, vládnych kruhov, verejných inštitúcií a sociálnych organizácií.

V rámci zjednodušenia postupov pri registrácii návštevníkov z radov odborníkov sa organizátori podujatia rozhodli pre tieto kroky: Po prvé, návštevníci z minulého roku budú oslobodení od povinnosti opätovne sa zaregistrovať. Keď sa prihlásia na registračnú platformu, informácie, ktoré predtým odoslali, sa načítajú automaticky po kliknutí na odkaz „SOM REGISTROVANÝ ZÁKAZNÍK PRVÉHO ROČNÍKA VEĽTRHU CIIE".

Po druhé, lehota na registráciu bola predĺžená. Návštevníci z radov odborníkov sa budú môcť zaregistrovať do 30. septembra, o mesiac dlhšie v porovnaní s minulým rokom.

Po tretie, návštevníci z radov odborníkov dostanú podrobné informácie o podujatiach v rámci veľtrhu CIIE po dokončení registrácie. Okrem toho budú dostávať pravidelné e-maily týkajúce sa vystavovateľov a ich výrobkov.

Minulý rok sa v Šanghaji konal prvý ročník veľtrhu CIIE, ktorý umožnil svetu vychutnať si úspechy globalizácie a hospodárskeho rastu krajiny.

Hodnota predbežných zmlúv uzatvorených počas veľtrhu dosiahla 57,8 miliárd USD. Najmodernejšia inteligentná technológia tvorila najväčšiu kategóriu v rámci týchto obchodov a predstavovala 16,5 miliardy USD. Po nej nasledovali potraviny a poľnohospodárske výrobky v hodnote 12,7 miliárd USD a automobily v cene 12 miliárd USD. Druhý ročník veľtrhu CIIE sa bude konať od 5. do 10. novembra 2019 v Šanghaji.

O medzinárodnom dovoznom veľtrhu v Číne Medzinárodný dovozný veľtrh v Číne (CIIE) sponzoruje Ministerstvo obchodu Čínskej ľudovej republiky a Šanghajská mestská ľudová vláda.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/955235/Registration_Begins_for_Professional_Visitors_of_the_2nd_CIIE.jpg

Kontakt: Liu Xiang, +86-20-89268255, 1014734924@qq.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring