OTS: Zábavná platforma OLIVE predstavuje prvé decentralizované živé vysielanie

TASR, 21. marca 2018 10:52

SINGAPUR, 20. marca (TASR/OTS/PRNewswire) -- Živé vysielanie, ktoré stojí v popredí rýchleho vývoja, sa dočkalo novej platformy znamenajúcej obrovský skok vpred. OLIVE, revolučná ázijská platforma živého vysielania, sa stala prvým hráčom v odvetví, ktorý prepojil blockchain (reťaz blokov) a služby živého vysielania. Táto spoločnosť tiež uviedla svoju kryptomenu OLE, ktorá sa objaví na obchodnej platforme a bude propagovať integráciu digitálnej meny a zábavy.

Platforma živého vysielania plní funkcie komplexnej zábavy poskytujúcej hudbu, rozhovory, hry a nadväzovanie spoločenského kontaktu. Riadi sa dopytom spotrebiteľov a ukázala sa tiež ako jeden z najrýchlejšie rastúcich segmentov internetových služieb. Preto, ak sa naraz rozhodne dobíjať veľký počet užívateľov, platforma musí začať využívať vyspelejšie a flexibilnejšie kapitálové operačné módy, aby vytvorila väčšiu hodnotu pre poskytovateľov platobných služieb kryptomenou aj užívateľov. OLIVE v tomto ohľade vedie medzi platformami živého vysielania hlavne vďaka svojej decentralizácii.

Zábavná vysielacia platforma OLIVE má svoje vedenie v Singapure a pripojiť sa na ňu môžete vo všetkých ázijsko-pacifických krajinách. Spája viac ako 1 000 populárnych medzinárodných poskytovateľov platobných služieb kryptomenou a užívateľov z celého sveta. Vedenie tímu je aktívnou súčasťou odvetvia živého vysielania už päť rokov. Pomocou odborných a efektívnych zásahov vedenie zakrátko dosiahlo rozmach značky OLIVE na platformu živého vysielania známu na celom ázijskom trhu. OLIVE využíva technológiu reťaze blokov na vybudovanie prvej skutočne decentralizovanej platformy živého vysielania na svete založenej na sieti aelf. Dnes je na svete už aj digitálna mena platformy OLIVE pod názvom OLE.

Digitálna mena OLE zvýši príjmy poskytovateľov platobných služieb kryptomenou, ktorí zaznamenajú výrazný nárast provízie z 50 % na 90 %. Pre užívateľov platformy je tiež veľkým prínosom, že získajú tokeny sledovaním živého vysielania. Meníme tým čisto spotrebiteľské správanie tradičných živých vysielaní na skutočne prínosnú zábavu.

OLE, digitálna mena platformy OLIVE, bude už čoskoro verejne obchodovateľná. Podrobnosti sa dozviete prostredníctvom oficiálnych webových stránok a mediálnych kanálov:

Oficiálna webová stránka Olive: http://olivecoin.co

Telegram: https://t.me/OliveOfficialOLE 

Twitter: https://twitter.com/OliveCoinOLE

KONTAKT: Lu Yao, +86-158-0179-9586, business@olivecoin.co

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring