OTS: Xtep a House of Holland predvádzajú svoju kolekciu ´City Runner

TASR, 19. septembra 2019 12:55

OTS: Xtep a House of Holland predvádzajú svoju kolekciu „City Runner", prvú značku športového oblečenia z Číny, ktorá sa objavila na týždni módy v Londýne.

Londýn 19. septembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Xtep International Holdings Limited, popredná čínska značka športového oblečenia uviedla počas týždňa módy v Londýne na trh svoju kolekciu „City Runner" v spolupráci s britskou dizajnérskou značkou House of Holland.

Xtep je prvou čínskou značkou športového oblečenia, ktorá debutuje so svojou kolekciou na poprednej britskej módnej udalosti, čo je neklamným znakom jej orientácie na budúcnosť. Podujatia sa zúčastnil generálny riaditeľ značky Xtep Holly Li a Henry Holland, generálny riaditeľ a kreatívny manažér spoločnosti House of Holland. Prezentácia kolekcie „City Runner" sa konala v Gas Holder Park v Londýne a predstavila vysoko inovatívnu bežeckú dráhu.

Špeciálne navrhnutá súprava predstavila kombináciu športu, dynamiky a mestského štýlu „City Runner". Diváci si užili športový štýl Xtepu zmiešaný s odvážnym a brilantným štýlom značky House of Holland.

Xtep prináša svoje všestranné a inovatívne športové oblečenie fanúšikom módy vo Veľkej Británii v spolupráci s britskou dizajnérovou značkou House of Holland. Kombinácia britskej estetiky oblečenia „streetwear" s inováciami v oblasti športových odevov je ukážkou bežeckej kvality značiek a inovácií v oblasti oblečenia na každý deň. Športové oblečenie vhodné na beh v kombinácii s uličným štýlom podčiarknuté charakteristickým štýlom značky House of Holland. Táto kultová estetika sa vyznačuje jasnými farbami, výraznými hrubými nápismi, technicky vyspelými tkaninami a štýlom. Dizajnér Henry Holland vytvoril kolekciu pre tých, ktorí žijú dynamickým a kreatívnym mestským životným štýlom s ohľadom na modernú estetiku mladých.

Batiková potlač, ktorá v minulosti tvorila súčasť pred-jesennej kolekcie House of Holland, sa pretavila do limetovej a šedozelenej farby pánskeho oblečenia a do broskyňového odtieňa v rámci dámskej kolekcie. Priedušné, telo obopínajúce materiály a ľahučký nylon dopĺňa reflexné lemovanie a vrchné oblečenie 3M zvyšujúce funkčnosť kolekcie na aktívne trávenie času.

Xtep je jednou z popredných domácich značiek v Číne. Ako líder v oblasti technického bežeckého oblečenia a obuvi sponzorovala a nezávisle organizovala viac ako 1 000 bežeckých súťaží, pri ktorých päť miliónov účastníkov prebehlo viac ako 100 miliónov kilometrov, vďaka čomu je táto značka ideálnym partnerom pre globálnu spoluprácu. Xtep uviedol svoju kolekciu na prestížnom medzinárodnom týždni módy, zdieľajúc jedinečnú perspektívu športovej módy Xtep so svetom.

O spoločnosti Xtep International Holdings Limited

Xtep International Holdings Limited (akciový kód SEHK: 1368) je poprednou spoločnosťou vyrábajúcou niekoľko značiek odevov, ktorá je kótovaná na hlavnej Burze cenných papierov v Hongkongu od 3. júna 2008. Skupina sa zaoberá predovšetkým návrhom, vývojom, výrobou, predajom, marketingom a správou značiek športových výrobkov vrátane obuvi, odevov a doplnkov. Kultová značka spoločnosti „Xtep" vznikla v roku 2001 a dnes je známym profesionálnym menom s rozsiahlou distribučnou sieťou približne 6 300 obchodov pokrývajúcich 31 provincií, autonómnych regiónov a obcí v ČĽR a zámorí. V roku 2019 skupina diverzifikovala svoje portfólio, ktoré teraz zahŕňa štyri medzinárodne uznávané značky K-Swiss, Palladium, Saucony a Merrell. Xtep je spoluzakladateľom indexov MSCI China Small Cap Index, Hang Seng Composite Index Series a Shenzhen-Hong Kong Stock Connect. Viac informácií nájdete na weboveom sídle značky Xtep: www.xtep.com.hk alebo na WeChat Skupiny: xtepholdings.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/997572/Xtep_1.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/997573/Xtep_2.jpg 

KONTAKT: Conghui Xu, +86-15980849427, conghui.xu@xtep.com.cn

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring