OTS: Workshop Zero Downtime už v októbri v troch slovenských mestách

TASR, 22. septembra 2017 13:50

Bratislava 22. septembra (TASR-OTS) - eGroup Solutions, a. s. Vás spolu s IBM Slovensko, spol. s r.o. pozýva na 3. ročník workshopu NULOVÝ VÝPADOK, ktorý sa uskutoční

10.10.2017 v Košiciach

11.10.2017 v Trenčíne

12.10.2017 v Nitre

Workshop sa bude venovať horúcej téme Nariadenia na ochranu osobných údajov - General Data Protection Regulation (GDPR) a opatreniam z neho vyplývajúcich. IT špecialisti budú rozprávať o témach, ako dosiahnuť modernú a vzorovú IT prevádzku a ako zabezpečiť "NULOVÝ VÝPADOK".

Registrácia a viac informácií o workshope na www.zerodowntime.sk

O PROJEKTE ZERO DOWNTIME ALEBO O NULOVOM VÝPADKU

Akcia Zero Downtime spája IT manažérov v snahe komunikovať a vymeniť si navzájom skúsenosti. Workshopy sú zamerané na odborné témy týkajúce sa problémov reálnej prevádzky informačných systémov vo firmách, ale aj riešení, ktoré zabezpečia vysokú dostupnosť a rýchlu obnovu po havárií tzv. "Nulový výpadok“. Tím spoločnosti eGroup Solutions, a. s. sa venuje téme IT infraštruktúry už viac ako 17 rokov. IT technológie a súzvuk ich fungovania sú základným stavebným kameňom pri návrhu, realizácii a prevádzke bezpečnej a modernej IT infraštruktúry, ktorú sme vybudovali už v mnohých významných podnikoch na Slovensku. Preto sme sa rozhodli svoje skúsenosti šíriť ďalej, a to prostredníctvom série workshopov, ktoré sú určené najmä pre IT manažérov. IT infraštruktúra totiž prináša každodenné problémy a práve manažér by mal byť zdatným odborníkom, ktorý pozná všetky nástrahy IT prevádzky. Úlohou workshopov je rozprávať o nových zaujímavých témach, počúvať o problémoch, s ktorými sa boria ľudia v IT oddeleniach, hľadať spoločné riešenia a vymieňať si navzájom skúsenosti. Chceme byť pre Vás partnerom, na ktorého sa budete môcť spoľahnúť, ak sa vyskytnú problémy, ktoré IT so sebou prináša.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring