OTS: Westinghouse podpisuje dohodu o akvizícii divízie civilných jadrových...

TASR, 27. septembra 2019 15:17

OTS: Westinghouse podpisuje dohodu o akvizícii divízie civilných jadrových systémov a služieb Rolls-Royce

Cranberry Township, Pennsylvánia, 27. septembra (TASR-OTS)(PRNewswire) - Spoločnosť Westinghouse Electric Company dnes podpísala konečnú dohodu o kúpe divízie civilných jadrových systémov a služieb Rolls-Royce v Severnej Amerike, čím rozšírila globálne portfólio spoločnosti Westinghouse v oblasti digitálnych, technických služieb, systémov automatizácie a monitorovania v podnikoch, terénnych služieb a výroby.

„Vytváranie hodnoty pre zákazníka a podpora prevádzok našich zákazníkov sú pre spoločnosť Westinghouse kľúčovým faktorom. Akvizícia spoločnosti Rolls-Royce posilní našu kapacitu obsluhovať jadrovú prevádzkovú flotilu prostredníctvom rozšírených možností v našej kľúčovej oblasti a zároveň umožní nové digitálne ponuky," uviedol Patrick Fragman, prezident a výkonný riaditeľ spoločnosti Westinghouse. „Táto akvizícia je dôležitým krokom v našej stratégii rastu. Tešíme sa, že budeme môcť privítať zamestnancov spoločnosti Rolls-Royce u nás vo Westinghouse."

Akvizícia spoločnosti Rolls-Royce:

Rozšíri možnosti služieb prevádzkového závodu Westinghouse

Zvýši úsilie spoločnosti v oblasti digitálnej inovácie s cieľom optimalizovať plánovanie zákazníkov a udržiavanie ich lojality a poskytne technické riešenia na maximalizáciu nákladovej efektívnosti a rizika zastarania.

Podporí globálnu zákaznícku základňu firmy Westinghouse a Rolls-Royce prostredníctvom širšieho zastúpenia a synergií medzi oboma spoločnosťami, ktoré skvalitnia ponuky a skúsenosti zákazníkov v terénnych službách a automatizácii závodov

Umožní ďalší rast spoločnosti Westinghouse a zároveň poskytne podporu zákazníkom na severoamerických a európskych jadrových trhoch Rolls-Royce prevádzkuje 11 prevádzok v Kanade, Francúzsku, Spojenom kráľovstve a Spojených štátoch.

Transakcia podlieha obvyklým podmienkam uzavretia zmluvy a regulačným schváleniam.

Westinghouse Electric Company je svetovou priekopníckou spoločnosťou v oblasti jadrovej energie a je popredným dodávateľom produktov a technológií jadrovým elektrárňam na celom svete. Spoločnosť Westinghouse dodala prvý komerčný tlakový vodný reaktor na svete v roku 1957 v meste Shipport, USA. Dnes tvorí technológia Westinghouse základ približne polovice svetových jadrových elektrární v prevádzke. Viac informácií nájdete na stránke www.westinghousenuclear.com.

Kontakt:

Sarah Cassella

Manager, External Communications

Westinghouse Electric Company

Telephone: +1 412-374-4744

Email: cassels@westinghouse.com

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring