OTS: Výročná správa spoločnosti Hager Group za rok 2011 je plná inovác

TASR, 3. septembra 2012 10:11

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

x x x

Výročná správa spoločnosti Hager Group za rok 2011 plná inovácií

Krížový odkaz: Obrázok je k dispozícii prostredníctvom Európskej obrazovej agentúry EPA a je možné ho bezplatne prevziať z webovej stránky: http://www.presseportal.de/pm/102450/hager_group

Blieskastel 3. septembra (PRNewswire/OTS/TASR) - Hovorí sa, že najspoľahlivejším spôsobom, ako predvídať budúcnosť, je objavovať ju. A to je presne to, na čom spoločnosť Hager Group intenzívne pracuje.

V decembri 2011 bolo na každoročnom kongrese manažérov v Paríži predstavené zjavne rozšírené chápanie inovácie. Už to jednoducho nezahŕňa len klasické inovácie produktov, ale aj nové služby, inteligentné systémy a rafinované riešenia pre zákazníkov. Význam tohto inovatívneho chápania pre spoločnosť bo témou novej Výročnej správy za rok 2011.

Interaktívna verzia je k dispozícii na webovej stránke www.hagergroup.net/annualreport.

Nie je to len zoznam štatistík podniku. Pod názvom "Od produktov k riešeniam" nájdete odpovede na otázky typu "Ako Hager Group zvláda výzvy komplikovaného sveta?" alebo "Čo znamenajú výrazy 'inteligentná sieť' (po anglicky Smart grid) a asistovaný život v domácom prostredí (angl. Ambient Assisted Living)?".

Ako v minulom roku, tak aj teraz obsahuje správa kategóriu "Best of", ktorá opisuje najdôležitejšie produkty, akcie a novinky spoločnosti za rok 2011, ktorý bol rokom s úplne novou kapitolou histórie spoločnosti Hager Group v oblasti inovácií.

Sledujte Výročnú správu za rok 2011 vo vašom počítači alebo zariadení iPad spolu s ďalšími videami, galériou obrázkov a audiomateriálom.

Bezplatnú aplikáciu pre iPad je možné prevziať v službe iTunes: http://www.hagergroup.net/annualreport-ipad.

Hager Group

Spoločnosť Hager Group je popredným dodávateľom riešení a služieb pre elektroinštalácie v obytných, obchodných a priemyselných budovách. Ako nezávislá spoločnosť, ktorú vlastní a vedie rodina so sídlom v obci Blieskastel (kraj Saarland), patrí Hager Group k lídrom v oblasti inovácií daného odvetvia. Dovedna 11.400 zamestnancov vytvára obrat vo výške 1,55 miliardy eur (2011). Komponenty a aplikácie vyrába spoločnosť v 20 prevádzkach na celom svete a majú dôveru zákazníkov vo viac ako 80 štátov sveta.

Kontakt

Corporate Communications

(Firemná komunikácia)

Hager SE

Zum Gunterstal

66440 Blieskastel

Nemecko

Telefón: +33-3-69-55-61-88

E-mail: pr@hagergroup.net

http://www.hagergroup.net

Zdroj: Hager SE

TASR dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring