OTS: Vyhlásenie spoločnosti We Company

TASR, 18. septembra 2019 12:04

New York, 18. septembra (TASR-OTS)(BUSINESS WIRE) - Spoločnosť We Company (ďalej len “Company”) vydala nasledujúce vyhlásenie:

„Tešíme sa na naše nadchádzajúcu úvodnú verejnú ponuku, ktorá by mala byť dokončená do konca roka. Chceme poďakovať všetkým našim zamestnancom, členom a partnerom za ich pretrvávajúce nasadenie." Toto oznámenie nepredstavuje ponuku na predaj ani nevyžiadanie ponuky na kúpu akýchkoľvek cenných papierov. Akékoľvek ponuky, ponuky na kúpu alebo akýkoľvek predaj cenných papierov sa uskutočnia v súlade s registračnými požiadavkami zákona o cenných papieroch z roku 1933. Registračné vyhlásenie týkajúce sa týchto cenných papierov bolo podané Komisii pre cenné papiere a burzy, ale ešte nenadobudlo účinnosť. Tieto cenné papiere sa nesmú predať, ani sa nesmú prijať ponuky na kúpu, skôr ako nadobudne účinnosť registračné vyhlásenie. Kópie predbežného prospektu týkajúceho sa ponuky, ak sú k dispozícii, je možné získať od spoločnosti We Company na adrese 115 West 18th Street, New York, New York 10011.

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190916005948/en/

Zdroj: The We Company

Kontakt:

Jimmy Asci/Gwendolyn Rocco

Press@we.co

UPOZORNENIE: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring