OTS: Viceprezident organizácie TCSA, Howard Chang, predsedá prestížnemu...

TASR, 12. novembra 2020 12:32

Viceprezident organizácie TCSA, Howard Chang, predsedá prestížnemu globálnemu politickému fóru s panelistami z NYU, Cognizant a Federálnej rezervnej banky

PARÍŽ 12. novembra (TASR/OTS/PRNewswire) -- Howard Chang, viceprezident cloudových technológií v organizácii Thousand Cities Strategic Algorithms (TCSA), bol pozvaný, aby v rámci fóra Dialóg kontinentov viedol globálny politický panel "Štátnictvo, hospodársky rozvoj a reforma centrálnych bánk po pandémii". Hostiteľom fóra je Hamburský inštitút medzinárodnej ekonomiky a výbor Reinventing Bretton Woods Committee (RBWC).

Medzi vážených členov panelu patrili Benjamin Pring, zakladateľ spoločnosti Cognizant, Venky Venkateswaran, docentka ekonómie na Stern School of Business, New York University, a Lei Ding, hlavný ekonomický poradca Federálnej rezervnej banky vo Filadelfii.

Pandémia COVID-19 spôsobila v globálnej ekonomike ničivý vonkajší šok. Priniesla však tiež príležitosť pre všetky krajiny znovu prehodnotiť existujúce paradigmy a predefinovať budúcnosť ľudského rozvoja. Na globálnej úrovni musí svet dosiahnuť medzinárodný konsenzus a vybudovať účinné nové mechanizmy spolupráce v boji proti krízam v oblasti verejného zdravia, zmene podnebia, hospodárskej nerovnováhe a ďalším kolektívnym výzvam. Na národnej úrovni musia vlády, politické strany a vodcovia vylepšiť svoje systémy riadenia a posilniť svoje schopnosti budovať politicky stabilnú a ekonomicky prosperujúcu spoločnosť.

Väčšina krajín sveta je uviaznutá v hlbokých ekonomických ťažkostiach, najmä v dôsledku pandémie. Súčasný prejav menovej inflácie a skutočnej ekonomickej deflácie dokazuje, že súčasné menové politiky sú čoraz neúčinnejšie. Ak centrálne banky budú naďalej používať tradičné aparáty, ako sú úrokové sadzby, miera rezerv a zvyšovanie ponuky peňazí, nebude možné dosiahnuť podstatné zlepšenie ekonomického rozvoja.

Ľudstvo na celom svete vstúpilo do rýchlo sa meniaceho informačného veku. Presné, logické a efektívne využitie novo kategorizovaných dátových zdrojov nepochybne prinesie nesmiernu hodnotu pre národné systémy riadenia a urýchli vývoj v ekonomike, životnom prostredí a verejných službách. Centrálne banky na celom svete sa musia vyvíjať nad rámec svojich tradičných zodpovedností, ktoré spočívajú iba v regulácii úrokových sadzieb alebo ponuky peňazí, a prevziať rozhodujúcu úlohu stať sa "národnou ekonomickou databázou" a "národným dátovým mozgom", aby umožnili dátovým zdrojom priniesť výhody digitalizovanej spoločnosti pre všetkých jej občanov. O spoločnosti TCSA: http://www.tcsa.cloud/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/1332149/DOCHoward.jpg

KONTAKT: He Jia, +86-13728956115

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring