OTS: Vantage upozorňuje na zásadný vplyv darcovstva ...

TASR, 2. mája 2024 10:03

OTS: Vantage upozorňuje na zásadný vplyv darcovstva na nepretržitú podporu UNHCR pre utečencov v Austrálii

Sydney 2. mája (TASR/ - /PRNewswire/ - Popredný maklér s viacerými aktívami, Vantage Markets (alebo Vantage), s radosťou informuje o pretrvávajúcom prínose svojho príspevku na podporu ochrany a presídlenia utečencov a osôb bez štátnej príslušnosti v Austrálii. Oznam prichádza po príspevku 100 000 USD pre UNHCR, Agentúre OSN pre utečencov v máji 2023.

Situácia medzi utečencami v Austrálii prináša zložité výzvy, pričom tisíce ľudí žiadajú o azyl a ochranu. Úsilie UNHCR s podporou Vantage zohralo kľúčovú rolu pri zvládaní týchto výziev a poskytovaní kritickej pomoci týmto osobám, pretože podporuje zvýšenú ochranu utečencov a osôb bez štátnej príslušnosti, ponúka priamu poradenskú podporu a uľahčuje trvalé riešenia pre oprávnených utečencov.

Vplyv tohto partnerstva je zásadný a len v roku 2023 sa dotýka životov približne 788 utečencov, vnútorne vysídlených osôb a navrátilcov. Z nich bolo 119 osôb úspešne presídlených z Austrálie na Nový Zéland, 39 si našlo nové domovy v Kanade a 19 osôb odišlo do Spojených štátov.

„Naša spolupráca s UNHCR podčiarkuje naše odhodlanie vytvárať inkluzívnejší svet s vyššou mierou súcitu," povedal Jack Kelly, vedúci predaja spoločnosti Vantage Australia. „S pokorou sledujeme, ako naše partnerstvo umožnilo UNHCR s citom zvládať náročnú podporu utečencov a zabezpečiť, aby každý podniknutý krok smeroval k lepšej budúcnosti."

Toto úsilie viedlo k zmysluplným zmenám v živote ľudí v núdzi. Istá žena z Iránu, ktorá prežila násilie a sociálnu izoláciu v dôsledku ťažkej posttraumatickej stresovej poruchy (PTSD), našla napríklad vďaka podpore UNHCR útechu. S finančnou podporou Vantage mal UNHCR dostatok zdrojov na podporu jej duševného zdravia a absolvovanie potrebných pohovorov k presídleniu na Nový Zéland. Dnes čaká na výsledok svojej žiadosti a dúfa v jasnejšiu budúcnosť.

Podobne ďalší kurdský muž, ktorý zápasil s chronickou poruchou PTSD a život ohrozujúcim zdravotným stavom, preukázal pozoruhodnú odolnosť. Vďaka holistickej podpore UNHCR sa mu podarilo stabilizovať svoje duševné zdravie a dokázal dokončiť rozsiahle a podrobné pohovory, aby mohol začať proces presídlenia. Dnes je jeho zdravotný stav stabilizovaný a dúfa v nový začiatok.

„Tieto kroky mali zásadný vplyv na blahobyt a kvalitu života utečencov a žiadateľov o azyl pod ochranou UNHCR," uvádza sa v správe, ktorú zostavila UNHCR Austrália. „Posilnením postavenia utečencov a žiadateľov o azyl a podporou ich pocitu samostatnosti umožnili tieto aktivity utečencom a žiadateľom o azyl znovu získať určitú kontrolu nad svojím životom. Ešte dôležitejšie je, že ich angažovanosť im ponechala otvorené možnosti pre prípadné presídlenie a ponúkla nádej a hmatateľnú cestu k jasnejšej budúcnosti."

„Je nám cťou podporovať úsilie UNHCR — ich tím robí neuveriteľne dôležitú prácu a sme hrdí na to, že sme súčasťou ich snaženia," povedal Kelly. „Dúfame, že naša iniciatíva povzbudí viac jednotlivcov a organizácií, aby podporovali neutíchajúce úsilie UNHCR a zapojili sa do misie vytvárať inkluzívnejší svet s vyššou mierou súcitu."

O spoločnosti Vantage

Vantage (alebo Vantage Markets) je maklér s viacerými aktívami, ktorý ponúka klientom prístup k rýchlej a výkonnej službe na obchodovanie s rozdielovými zmluvami (CFD) v rámci Forex, komoditami, indexmi, akciami, ETF a dlhopismi.

S viac ako 13-ročnými skúsenosťami na trhu presahuje Vantage rolu makléra a poskytuje dôveryhodný obchodný ekosystém, oceňovanú mobilnú aplikáciu na obchodovanie a užívateľsky prívetivú platformu, ktorá umožňuje klientom využívať príležitosti na obchodovanie.

Aplikáciu Vantage si môžete stiahnuť v App Store alebo Google Play.

obchodujte inteligentnejšie @vantage

https://www.vantagemarkets.com/en-au/

Spoločnosť Vantage Global Prime Pty Ltd (ACN 157 768 566) (ďalej len „Vantage"), sídli na adrese 12/15 Castlereagh Street, Sydney, NSW, Austrália, 2000, a je autorizovaná a regulovaná Austrálskou komisiou pre cenné papiere a investície (ASIC) AFSL č. 428901.

Obchodovanie s derivátmi so sebou nesie značné riziká. Nie je vhodné pre všetkých investorov a ak ste profesionálny klient, môžete stratiť podstatne viac ako bola vaša počiatočná investícia. Pri nakupovaní našich derivátových produktov nemáte nárok, právo ani povinnosť voči podkladovým finančným aktívam. Minulá výkonnosť nie je spoľahlivým ukazovateľom budúcej výkonnosti a daňové zákony sa môžu meniť. Informácie na tejto webovej stránke majú všeobecnú povahu a nezohľadňujú vaše osobné ciele, finančné okolnosti alebo potreby. Skôr ako budete konať na základe poradenstva, mali by ste zvážiť, či je poradenstvo pre vás vhodné s ohľadom na vaše ciele, finančnú situáciu a potreby. Odporúčame vám, aby ste v prípade potreby vyhľadali nezávislé poradenstvo.

Mali by ste zvážiť, či spadáte do nášho cieľového trhu, konkrétne tak, že si prečítate naše vymedzenie cieľového trhu (TMD), prečítate si naše vyhlásenie o zverejnení produktov (PDS) a ďalšie právne dokumenty, aby ste mali istotu, že plne rozumiete rizikám skôr ako prijmete akékoľvek obchodné rozhodnutia. Odporúčame vám, aby ste v prípade potreby vyhľadali nezávislé poradenstvo.

O agentúre UNHCR

Úrad vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR), Agentúra OSN pre utečencov, vedie medzinárodné aktivity na ochranu ľudí nútených utiecť z dôvodu konfliktu a prenasledovania. Organizácia pomáha zachraňovať životy tak, že poskytuje prístrešie, jedlo a vodu, pomáha chrániť základné ľudské práva a vyvíja riešenia, vďaka ktorým ľudia získajú bezpečný domov, kde si môžu budovať lepšiu budúcnosť. UNHCR sa tiež snaží zabezpečovať udelenie štátnej príslušnosti osobám bez štátnej príslušnosti.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2396068/Photo.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/1745281/Vantage_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring