OTS: ÚVO pozýva zástupcov médií na workshop s tematikou verejného obstarávania

TASR, 24. apríla 2024 8:53

Bratislava 24. apríla (TASR/OTS) - Úrad pre verejné obstarávanie organizuje už zajtra workshop s názvom „Ako nakupovať kvalitne“, ktorý sa zameriava na novinárov, redaktorov, žurnalistov a zástupcov médií.

Účelom workshopu nebude podrobné vysvetľovanie jednotlivých postupov verejného obstarávania, ale celkový pohľad na problematiku v kontexte existujúcich zákonných možností a limitov. Úvod workshopu bude venovaný predovšetkým základnému prehľadu (zákon o verejnom obstarávaní a verejné obstarávanie všeobecne). Druhá časť predstaví nové a inovatívne možnosti vo verejnom obstarávaní (predovšetkým MEAT - Most Economically Advantageous Tender), teda súťaženie podľa iných kritérií ako najnižšia cena.

Workshop sa uskutoční zajtra, 25. apríla 2024, v čase 8:45 až 12:00 hod. priamo v budove Úradu pre verejné obstarávanie, Ružová dolina 10, Bratislava.

Záujemcov o účasť si dovoľujeme požiadať o jej potvrdenie na emailovú adresu: tlacove@uvo.gov.sk. Účasť na workshope je bezplatná.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring