OTS: ÚPRAVA A NÁHRADA Technológia Block Chain od spoločnosti Pure Diamond- no...

TASR, 10. septembra 2018 10:36

7. septembra 2018 04:15 UTC

ÚPRAVA A NÁHRADA Technológia Block Chain od spoločnosti Pure Diamond- nová prelomová inovácia v priemysle so šperkami

ÚPRAVA...od Pure Diamond Farm Singapore

TOKYO--(BUSINESS WIRE)(TASR-OTS)-Prosím nahraďte tlačovú správu s dátumom 22. augusta 2018 nasledovnou verziou upravenou kvôli viacerým revíziám.

Tlačová správa po úprave:

PURE DIAMOND BLOCK CHAIN TECHNOLOGY - JEWELRY INDUSTRY'S NEW GROUNDBREAKING INNOVATION

Celosvetový priemysel so šperkami nespúšťa oči z novej japonskej inovácie - laboratórne vyrábaných diamantov, ktoré sú chemicky, fyzicky a opticky identické s prírodnými diamantmi.

Tokijská spoločnosť Pure Diamond Lab, dokáže kultivovať diamanty, ktoré majú rovnaké vlastnosti ako diamanty vyskytujúce sa vo voľnej prírode a môžu tak získať certifikát od inštitúcie GIA (Gemologický inštitút Ameriky). Tieto diamanty sa pestujú v kontrolovanom prostredí laboratórií spoločnosti s využitím čistého uhlíkového materiálu, čím vzniká druh "bezchybných" diamantov pestovaných v laboratóriu, ktoré vykazujú optické vlastnosti lepšie ako prírodné. Diamanty môžu byť kultivované v širokom spektre farieb vrátane tých, ktoré sa nevyskytujú prirodzene, napríklad extrémne zriedkavé červené a modré diamanty, čo by mohlo okamžite obrátiť trh naruby.

Hlavným rozlišujúcim faktorom, ktorý oddeľuje spoločnosť Pure Diamond Co. Ltd. od konkurentov, je vývoj technológie Block Chain pre trh s diamantmi. Informácie o pestovaní, zdokonaľovaní a hodnotení diamantov pestovaných v laboratóriách sa zhromažďujú a digitalizujú, čím sa vytvára profil, ktorý je k dispozícii konečnému spotrebiteľovi, čím sa zvyšuje transparentnosť a skúsenosť s maloobchodom. Je zaujímavé, že technickým riaditeľom projektu Pure Diamond Block Chain je pán Jun Kawasaki, slávny hacker "White Hat" zo spoločnosti Coincheck, ktorý v januári vyriešil stratu 500 miliónov NEM (kryptomena) spôsobenú hackerstvom. Pán Kawasaki sa domnieva, že projekt Pure Diamond Block Chain je "správny spôsob ako používať technológiu Block Chain" a výrobca Pure Diamond Lab pán Hideyuki Abe dodáva, že táto technológia "dáva každému diamantu príbeh".

Laboratórne diamanty, ako sú tie, ktoré pestuje spoločnosť Pure Diamond Lab, tiež pretvárajú globálny diamantový priemysel, aby sa stal trvalo udržateľnejším a etickejším. Pestovanie diamantov v laboratórnom prostredí zmierňuje tlak dopytu na diamantové bane, ktoré ohrozujú životné prostredie. Okrem toho technológia Pure Diamond Block Chain pomáha predchádzať distribúcii takzvaných "krvavých diamantov", teda diamantov ťažených vo vojnových oblastiach a predávaných na financovanie ďalších konfliktov.

Na rozšírenie projektu pestovania diamantov v laboratóriách, plánuje spoločnosť použiť ICO Pure Diamond Coin (PDC), kryptomenu zabezpečenú spoločnosťou Pure Diamond Farm Singapur na financovanie vybavenia, výskumu a vývoja. Spoločnosť je v súčasnosti v záverečnej fáze registrácie duševného vlastníctva, a očakáva sa, že ešte viac posilní svoju pozíciu v priemysle diamantového priemyslu. Cieľom je postupne zmeniť budúcnosť diamantového priemyslu, čo robí projekt Pure Diamond Block Chain vzrušujúcim a pozoruhodným.

http://purediamond-ico.com/

Zobraziť zdrojovú verziu na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180822005011/en/

Kontakty

Pure Diamond Farm Singapore

Chris yang

contact@purediamond-ico.com

Zdroj: Pure Diamond Farm Singapore

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring