OTS: UPPAbaby prichádza s produktovým portfóliom športových kočíkov na rok 2020

TASR, 19. septembra 2019 10:45

OTS: UPPAbaby prichádza s produktovým portfóliom športových kočíkov na rok 2020

Nové športové kočíky VISTA V2 a CRUZ V2 ponúkajú nové funkcie a módny dizajn

Rockland 19. septembra (TASR/OTS/PRNewswire) - Spoločnosť UPPAbaby naďalej zvyšuje latku ponuky zákazníkom prostredníctvom nových športových kočíkov a doplnkov s funkciami a prémiovým látkami, ktoré rodičom pomôžu hravo zvládať každodenné povinnosti. Produktové portfólio na rok 2020 predstavuje športové kočíky VISTA V2 a CRUZ V2 s novými funkciami, vďaka ktorým budú každodenné prechádzky ešte jednoduchšie a módny dizajn na báze najnovších trendov látok, vzorov a farieb.

Medzi najnovšie funkcie športového kočíka VISTA V2, ktoré rodinám uľahčia každodenné fungovanie patrí:   · Kvalitnejšia aretácia všetkých kolies - Užite si plynulejšiu prechádzku s jedným dieťaťom (alebo aj troma!) na akomkoľvek povrchu vďaka novým, mäkším kolesám a odpruženiu a aretácii všetkých kolies. · Viac ochrany pred slnkom - Predĺžené tienidlá na sedadle pre batoľatá a na dodatočnom sedadle (RumbleSeat) obsahujú dodatočnú látku na zips, ktorá poskytuje ešte viac tieňa pred slnkom. Cez sieťky môžete jednoducho nahliadnuť dovnútra a zároveň umožníte dieťaťu lepšie vetranie. · Postroj bez problematického zapínania – posuvné nastavovanie postroja je možné jediným pohybom, čo dodáva kočíku jednoduchosť a umožňuje presné nastavenie pre rastúce deti.  

Kočík CRUZ V2 naďalej rodičom ponúka kompaktné riešenie s novým dizajnom a vylepšenou úrovňou výkonu bez obetovania výhod športového kočíka. Medzi nové funkcie patrí: · Optimálna aretácia - Dvojité pôsobenie zadného odpruženia spolu s predným odpružením ako súčasť prebiehajúceho patentového procesu, zaisťuje jemnejšiu jazdu. · Menšia veľkosť poskladaného kočíka - Menšia veľkosť poskladaného kočíka oproti svojim predchodcom umožňuje jednoduchšie prenášanie a skladanie kočíka CRUZ V2 aj do menších priestorov a kufrov v aute. · Väčšie kolesá - Väčšie predné aj zadné pneumatiky zabezpečujú hladšiu jazdu aj po drsnejšom teréne. · Viac pohodlia pre rastúce batoľatá - Sedadlo pre batoľatá je vhodné pre deti od 3 mesiacov až do hmotnosti 23kg. Vyššie zadné operadlo, dlhšia opierka nôh a hlbšia opierka chodidiel poskytujú väčšie pohodlie pre rastúce deti

Línia na rok 2020 od značky UPPAbaby sa sústredí na každý detail a drží tempo aj s módnymi trendmi. Nové vzory, látky a farebné odtiene umožnia vybrať si naozaj to najobľúbenejšie. Športové kočíky UPPAbaby VISTA V2 a CRUZ V2 nájdete v týchto farebných kombináciách: · ALICE (zaprášená ružová/strieborný rám/sedlová koža) · FINN (hlboké more/strieborný rám/gaštanová koža) · HAZEL (olivová/strieborný rám/sedlová koža) · SIERRA (úplet dune/strieborný rám/čierna koža) · BRYCE (biela marla/strieborný rám/gaštanová koža) · EMMETT (zelený melange/strieborný rám/sedlová koža) · GREGORY (modrý melange/strieborný rám/sedlová koža) · JAKE (antracitová/karbónový rám/čierna koža) · JORDAN (antracitový melange/strieborný rám/čierna koža)

Viac informácií o produktoch značky UPPAbaby nájdete na webovej stránke: www.uppababy.com. Sledujte UPPAbaby na sociálnych médiách: Instagram (www.instagram.com/uppababy), Facebook (www.facebook.com/uppababy) a Twitter (www.twitter.com/uppababy).

O spoločnosti UPPAbaby

Poslaním značky UPPAbaby je vytvárať čo najinteligentnejšie športové kočíky, autosedačky a príslušenstvo pre najmladších s intuitívnym dizajnom, dobrým vkusom a eleganciou, s funkciami a doplnkami, ktoré si želajú všetci rodičia aj tými, o ktorých ani nevedia, že existujú. Spoločnosť UPPAbaby je odhodlaná poskytnúť spotrebiteľom takú výnimočnú zákaznícku skúsenosť, ako výnimočné sú jej produkty. Spoločnosť UPPAbaby vznikla v roku 2006, jej sídlo je v Massachusetts, USA a jej produkty môžete nájsť na celom svete. Viac informácií získate na webovej stránke: www.UPPAbaby.com.

Video - https://mma.prnewswire.com/media/985438/CRUZ_Animation_FIN.mp4

Video - https://mma.prnewswire.com/media/985440/K_J_VISTA_Launch_FIN.mp4

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/327065/uppababy_logo.jpg  

KONTAKT: Sarah Hines 617-970-3690 sarah@uppababy.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring