OTS: Úplne prvá obchodná súťaž s marihuanou s názvom Ďalší marihuanový ...

TASR, 6. augusta 2020 11:43

Úplne prvá obchodná súťaž s marihuanou s názvom Ďalší marihuanový milionár (The Next Marijuana Millionaire™) má svoju prvú upútavku

CELÁ SÉRIA BUDE MAŤ CELOSVETOVÚ PREMIÉRU 15. AUGUSTA NA AMAZON PRIME, PLUTO TV, ROKU, APPLE TV A NA VŠETKÝCH VEĽKÝCH STREAMOVACÍCH SLUŽBÁCH

LOS ANGELES 5. augusta (TASR/OTS/PRNewswire) - Podnikateľ Michael "BigMike" Straumietis, ktorý sa vypracoval úplne sám, spôsobil revolúciu v odvetví marihuanového priemyslu, keď založil spoločnosť Advanced Nutrients, značku č. 1 na svete, ktorá sa zaoberá hnojivom na marihuanu. S ročným príjmom presahujúcim 110 miliónov dolárov a výrobkami predávanými v 107 krajinách, ktorých počet stále rastie, priniesla spoločnosť Advanced Nutrients na trh viac inovácií ako ktorákoľvek iná spoločnosť. Teraz, po 37 rokoch, ako najvplyvnejší priekopník v oblasti marihuany, sa BigMike rozhodol nájsť ďalšieho priemyselného titana.

BigMike uvádza prvú upútavku výlučne na CNN Entertainment. Ide o veľmi očakávanú reality show, v ktorej šestnásť začínajúcich podnikateľov súťaží o najvyššiu cenu, pričom otestujú svoju zdatnosť, charakter a vytrvalosť. Každá komplikovaná výzva odráža skutočnú intenzitu pokusu o jej dosiahnutie v dnešnom rýchlo sa rozvíjajúcom marihuanovom priemysle.

Víťaz získa veľkú cenu v hodnote až milión dolárov a partnerstvo s BigMikom, ktoré zmení nielen jeho život, ale aj smer multimiliardového trhu s marihuanou.

Celá séria The Next Marijuana Millionaire™ (https://themjmshow.com) má celosvetovú premiéru 15. augusta 2020 na najväčších streamovacích službách vrátane Amazon Prime a Pluto TV. Diváci si ju môžu tiež naladiť prostredníctvom Apple TV, Roku, Social Club TV, iOS a Android alebo Smart TV.

Úplne prvá obchodná súťaž s marihuanou má medzinárodný dosah s titulkami dostupnými vo viacerých jazykoch.

Do roku 2022 obchod s marihuanou narastie na 30 miliardový priemysel a každý ju bude chcieť. Kto sa stane Ďalším marihuanovým milionárom™?

Súťaž je tvrdá. Stávky nikdy neboli vyššie.

Sledujte @mjmshow@bigmike

Zakladateľ a generálny riaditeľ spoločnosti Advanced Nutrients, "Kmotor dobrej marihuany", Michael "BigMike" Straumietis je v Hollywoode veľmi vyhľadávaný, pretože svoju odbornosť poskytoval ako poradca show, ktorá vyhrala Emmy, vrátane seriálov ako sú Weeds, série CSI a film Setha Rogana Trávička zelená (Pineapple Express). Od roku 1983 BigMike dohliada na pestovanie miliónov rastlín a je zodpovedná za 53 inovácií vo svete pestovania marihuany, čím pomáha rastline priblížiť sa k svojmu skutočnému genetickému potenciálu. Spoločnosť Advanced Nutrients založil v roku 1999 a predstavil najkompletnejší výživový systém pre pestovanie marihuany na svete. BigMike sa tiež objavil na mnohých spravodajských serveroch vrátane Cheddar, Huffington Post, Fox Business, Business Insider, Entrepreneur a Yahoo! Finance.

KONTAKT PRE MÉDIÁ:

Clarie Darnell

Tel.: 310-270-5054

Advanced Nutrients

Video - https://mma.prnewswire.com/media/1223614/Next_Marijuana_Millionaire_Trailer.mp4

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/1223615/NMJM_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring