OTS: Univerzita RWTH Aachen Campus ponúka exkluzívny program v oblasti inovácií

TASR, 9. augusta 2018 10:15

Univerzita RWTH Aachen Campus ponúka exkluzívny program v oblasti inovácií, Priemyslu 4.0 a iniciatívy v podniku pre vedúcich pracovníkov

AACHEN, Nemecko, 8. augusta 2018 (TASR/OTS/PRNewswire) --

Náhľad na silné stránky dvoch ekosystémov - RWTH Aachen Campus a Silicon Valley

- Krížový odkaz: Obrázok je dostupný na stránke AP Images (http://www.apimages.com) -

RWTH Aachen Campus ponúka celosvetový unikátny program "Vzdelávanie v oblasti Priemyslu 4.0 pre vedúcich pracovníkov - Rušivé inovácie a iniciatíva v podniku", ktorý sa zameriava na vedúcich pracovníkov s cieľom rozvíjať a realizovať inovatívne stratégie v spoločnostiach. Prístup do RWTH Aachen Campus a Silicon Valley poskytuje účastníkom náhľad do úspešných príbehov a priekopníckeho ducha oboch lokalít, ktoré majú stimulovať vlastné inovačné projekty v rámci spoločností. Program pozostáva z troch modulov: jeden prezenčný týždeň v Aachene (11. marca - 15. marca 2019), jeden v Silicon Valley (9. septembra - 13. septembra 2019) a online kurz.

"Inovatívna podnikateľská sila Silicon Valley je pre nás veľkým vzorom. Synergická kombinácia vývoja agilného hardvéru a softvérové inovačné centrum dávajú nášmu programu úplne novú úroveň," hovorí prof. Günther Schuh, výkonný riaditeľ univerzity RWTH Aachen Campus GmbH. Profesor Raymond Levitt zo Stanford School of Engineering a člen Akademického poradného výboru pre program potvrdzuje integráciu Silicon Valley do programu a je nadšený hardvérovými inováciami v Aachene: "Program charakterizujú komplementárne silné stránky oboch lokalít. Výrobný ekosystém 21. storočia v Aachene je svetovou triedou, má rozsiahle skúsenosti z oblasti výskumu Priemyslu 4.0 a je úspešný v reálnych aplikáciách, ako sú elektrické vozidlá, StreetScooter a e.GO Life."

Ďalšie informácie a registráciu kliknite na: http://ots.de/Ijro1l

Kontakt na informácie o programe

Dr. Mareike Neumann

RWTH Aachen Campus GmbH

Phone: +49-241-80-27374

E-Mail: mareike.neumann@rwth-aachen.de

Kontakt pre tlač

Sonja Wiesner

Head of Public Relations

RWTH Aachen Campus GmbH

Phone: +49-24-80-25794

E-mail: sonja.wiesner@rwth-aachen.de

Zdroj: RWTH Aachen Campus GmbH

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring